LILA MOSS

Mlada nasljednica slavne mame oduzima dah svojom pojavom: Itekako zna što treba izbaciti u prvi plan...

Trenutno Lilina manekenska karijera sve više uzima maha, u samo jednoj godini gotovo je udvostručila svoju zaradu

Lila Moss

 Profimedia/

Lila Moss, 21-godišnja manekenka i kći slavne manekenke Kate Moss, izgledala je nevjerojatno u svjetlucavoj, zlatnoj, mini haljini koja je u prvi plan stavila njezine duge noge i vitku figuru dok je uživala na reviji "Charli XCX x H&M London Fashion Weeka". Cijelu je modnu kombinaciju Lila podignula na višu razinu crnim štiklama i zlatnom ogrlicom.

Mlada je manekenka bila u pratnji svog dečka, Yonija Helbitza (23), prenosi Daily Mail. Par je skupa otprilike godinu dana i izgledaju vrlo ozbiljno po pitanju svog odnosa.

image

Lila Moss

Goffphotos.com/goff Photos/profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia
image

Lila Moss

Goffphotos.com/goff Photos/profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia
image

Lila Moss

Tot/goff Photos/profimedia/Tot/goff Photos/profimedia
image

Yoni Helbitz

Goffphotos.com/goff Photos/profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Trenutno Lilina manekenska karijera sve više uzima maha, a u nedavnom je intervjuu otkrila da modu voli od malih nogu. Tako se prisjetila i kako je s prijateljima izrađivala vlastite modne magazine, u čiji je ormar uvijek voljela zaviriti, ali i oko čega se svađala sa slavnom mamom.

"Iris i ja bismo zajedno radile časopise. Uvijek sam bila u tome. Dotjerale bismo se, fotografirale, složile to u Word dokument i ispisale", kazala je Lila pa otkrila da se ona uvijek oblačila u maminom ormaru.

"Uvijek sam se oblačila u maminom ormaru. Također sam se ugledala na svoju mamu u smislu da bih htjela njezine crne prsluke od Saint Laurenta ili bih nosila crne tajice i sve crno i sivo... Baš smo jučer razgovarale, moja mama i ja, o tome kako su sve svađe koje smo imale kad sam bila mlađa bile oko odjeće i toga što nisam htjela nositi bijele čarape", prepričala je Lila koja je u samo jednoj godini gotovo udvostručila svoju zaradu.

Kako Daily Mail piše, njezina je plaća sa 129.458 funti skočila na 358.433 funte. Lila je tada vodila uspješne kampanje za Pepe Jeans, a s ovakvim upečatljivim izgledom i vitkom građom nije ni iznenađujuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 12:20