OPRALA GA ZBOG TOGA?

Miriše na dobru promjenu: Seks simbol mijenja kontroverzne navike zbog svoje fatalne Ines

Brad razmišlja o osnivanju obitelji s Ines, i to usred njegove trenutne pravne bitke s bivšom suprugom

Brad Pitt i Ines de Ramon

 Profimedia/Profimedia

Popularni glumac Brad Pitt imao je navodnih problema s osobnom higijenom, no stvari se kreću na bolje, i to zahvaljujući njegovoj djevojci, Ines de Ramon (34).

- Stvarno se promijenio za Ines - rekao je izvor o 60-godišnjem oskarovcu za InTouch.

image

Brad Pitt i Ines De Ramon

Diggzy/jesal/splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Diggzy/jesal/splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Brad je prije bio prilično nemaran kad su tuširanje i pranje kose u pitanju, želio je koristiti samo sapun i vodu kad se tuširao i odbijao koristiti dezodorans ili kolonjsku vodu. Često bi izdržao dan ili dva bez kupanja, što je zapanjujuće s obzirom na to da je poznat kao "veliki seks simbol". Doduše, s Ines je sasvim druga priča u pitanju - objasnio je izvor, prenosi Daily Mail.

Navodno, glumac sve više pazi na svoju garderobu, prepušta Ines da mu odabere kolonjsku vodu, a počeo je i čistiti zube koncem, navodi izvor.

- Sada vole zajedno izlaziti i maziti se u toplicama, ići na tretmane poput masaža i tretmana lica. Voli i hidratantne kreme i kreme za kožu - otkriva izvor.

image

Brad Pitt i Ines De Ramon

Diggzy/jesal/splash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Diggzy/jesal/splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, Bradov bivši cimer u Los Angelesu 1987. godine i zvijezda serije "Beverly Hills 90210", Jason Priestley, priznao je nedavno za medije da se legendarni Brad ponekad ne bi danima otuširao. Tijekom pojavljivanja u emisiji "LIVE with Kelly and Mark", Jason se prisjetio igre koju je igrao sa svojim cimerima kako bi vidio tko može izdržati najduže bez tuširanja.

- Brad je pobjeđivao, uvijek. Mislim da više ne radi to, ali tada je mogao dugo izdržati bez tuširanja - prisjetio se Jason.

U međuvremenu, objavljeno je da Brad razmišlja o osnivanju obitelji s Ines, i to usred njegove trenutne pravne bitke s bivšom suprugom Angelinom Jolie za skrbništvo nad njihovo šestero djece.

Navodno je "100 posto za svježi početak s Ines" i čak se povjerio prijateljima da vjeruje da bi ona bila "divna majka", prema prijatelju zvijezde. Pittov prijatelj rekao je za DailyMail.com da je za Brada "poražavajuće što nije imao nikakav odnos sa svojom djecom", ali Ines smatra pravim izvorom utjehe, a to ih je naposljetku i zbližilo.

image

Brad Pitt i Ines De Ramon uživaju u Meksiku

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjetimo, Brad je prvi put viđen s Ines na koncertu Bone Voxa u Los Angelesu, 2022. godine. Njih su dvoje bili nevjerojatno privrženi jedno drugome i viđeni su kako se smiješe i grle. Od tada su viđeni zajedno nekoliko puta, uključujući jednu zabavu u Los Angelesu, organiziranu za Bradov film "Babylon".

Inače, Pittova romansa s de Ramon dogodila se dva mjeseca nakon što je de Ramon objavila da se rastaje od glumca Paula Wesleyja, koji se proslavio ulogom u seriji "Vampirski dnevnici". Zahtjev za razvod podnesen je u veljači 2023. godine. Od tada se Pitt i njegova odabranica ne skrivaju od javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2024 11:17