OBRATILA SE JAVNOSTI

Melania Trump snimila video: ‘Javno su mi sudili i krivo me predstavljali. Bitno je da čujete moju istinu‘

Bivša prva dama SAD-a ranije ove godine otkrila je da će objaviti memoare, a sad je otkrila i kad

Melania Trump

 Alex Edelman/afp/profimedia

Melania Trump, supruga bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, najavila je izlazak svojih memoara "Melania" putem videa na društvenim mrežama. Knjiga "Melania" izlazi u listopadu, prije predsjedničkih izbora za koje se kandidirao i Donald.

"Pisanje ovih memoara je za mene bilo duboko osobno i promišljeno putovanje. Kao osoba koja drži do privatnosti često sam bila predmet javnog suda i krivog predstavljanja, stoga osjećam odgovornost da razjasnim činjenice. Vjerujem da je važno podijeliti svoju perspektivu: istinu", rekla je na snimci. U videu se Melania direktno obratila kameri, a prikazani su i neki njezini prošli trenutci iz Bijele kuće.

Kako navodi izdavač, u memoarima je Melania opisala svoje djetinjstvo u Sloveniji, prvi susret s Donaldom koji joj je promijenio život te vrijeme koje je provela u Bijeloj kući.

"Melania nudi pogled u svoje vrijeme kao prve dame koja je rođena izvan SAD-a - uloge koju je prihvatila s časti i predanošću. Čitatelje uvodi u njezin svijet i predstavlja im detaljan prikaz žene koja je vodila izvanredan život pod vlastitim uvjetima. Priča Melanije Trump je priča o otpornosti i neovisnosti, koja prikazuje njezinu snagu i nepokolebljivu predanost samoj sebi", rekli su iz izdavačke kuće, prenosi The Hollywood Reporter.

image

Donald Trump i Melania Trump

Alon Skuy/Afp/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 09:50