‘ZARADIO‘ NA SETU?

Matthew McConaughey jednom fotografijom zabrinuo fanove: ‘Ajme, što ti je s okom?! Molim te, čuvaj se...‘

Neki su nezgodu povezali s novim filmom kojeg glumac Matthew McConaughey snima, kriminalistički triler ‘The Rivals of Amziah King‘

Matthew McConaughey

 Frederic J. Brown/afp/profimedia/Frederic J. Brown/afp/profimedia

Glumac Matthew McConaughey podijelio je na svom Instagramu fotografiju s natečenim okom i zabrinuo svoje obožavatelje. Naime, glumca je ubola pčela, što je izazvalo reakciju toliku da nije mogao gledati na jedno oko. Neki su nezgodu povezali s novim filmom kojeg glumac snima, kriminalistički triler "The Rivals of Amziah King".

Iako je radnja još uvijek tajna, snimke sa seta prikazuju McConaugheya u liku s nekoliko kutija meda. Zato postoje nagađanja da je snimanje novog filma povezano s nedavnim susretom s pčelom, prenosi The Mirror.

image

Matthew McConaughey na setu filma ‘Rivals of Amziah King‘

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nije poznato je li ubod pčele uzrokovao neke ozbiljnije probleme, ali obožavatelji su svejedno izrazili svoju zabrinutost i udijelili savjete, ali i komplimente u komentarima ispod Instagram objave. "Molim te, čuvaj se...", "Ajme, jesi li dobro!?", "Nadam se da imaš led na očima...", "Čak si s ovim kaosom na licu još uvijek lijep", pisali su obožavatelji.

U komentarima su se javili David Beckham, bivši nogometaš, manekenka Cindy Crawford, komičarka Chelsea Handler i druge slavne zvijezde. Inače, glumac je još prošle godine bio na setu za novi film, a kako mediji prenose, sada je "The Rivals of Amziah King" u fazi postprodukcije. Osim McConaugheya, u filmu se pojavljuju Kurt Russell, Cole Sprouse i Owen Teague.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 19:00