TEŽAK ODNOS

Majka zlatne olimpijke otkrila zašto ju je napustila i sada traži oprost: ‘Kad god je spremna, čekam je...‘

Već duže vrijeme ne komunicira s kćerima, već svog oca pita o njima

Simone Biles tijekom Olimpijskih igara u Parizu 

 Paul Ellis/Afp

Majka poznate gimnastičarke i zlatne olimpijke Simone Biles, koja se nedavno natjecala i na Olimpijskim igrama u Parizu, ekskluzivno je za Daily Mail progovorila o teškom odnosu sA kćeri.

Shanon (52) kaže da živi za dan kad će ju Simone kontaktirati, kako bi ju mogla zamoliti za oprost i prošlost koju ne može promijeniti. Zbog ovisnosti o drogama napustila je djecu. Iako Shanon ima njen telefonski broj, nikad ju nije nazvala, jer smatra da kontakt mora doći od Simone kada bude spremna na to.

- Bilo je teško odreći se djece, ali morala sam to učiniti. Nisam se mogla brinuti za njih. Još uvijek sam koristila drogu i moj otac nije htio da stalno ulazim i izlazim iz njihovih života - rekla je Shanon za britanski tabloid.

image

Simone Biles tijekom Olimpijskih igara u Parizu

Gabriel Bouys/Afp
image

Simone Biles tijekom Olimpijskih igara u Parizu

Lionel Bonaventure/Afp

Njezin otac Ronald i njegova supruga Nellie preuzeli su brigu o Simone i njenoj sestri Adriji. Preselili su se u Teksas kad je poznata gimnastičarka imala samo šest godina. Shanonino dvoje najstarije djece preuzela je Ronaldova sestra.

- Željela bih se pomiriti sa Simone, samo čekam nju i Adriju. Zamolila bih ih da mi oproste i ne osuđuju me prema mojoj prošlosti, nego da krenemo naprijed - prenosi britanski tabloid riječi njihove majke.

Ronald je bio prisiljen uskočiti kad je Shanonin život izmaknuo kontroli zbog ovisnosti o drogama i alkoholu, što je rezultiralo time da su djeca odlazila u udomiteljske obitelji. Prema evidenciji Općinskog suda okruga Franklin, Shanon je 36 puta imala problema sa zakonom.

Od 2022. godine izbjegava nevolje i povremeno radi kao blagajnica u diskontnoj trgovini Save A Lot. Ipak, vrlo jasno kaže da je ovisnica koja se liječi i to će uvijek biti.

- Postoji način za oporavak. Morate se naučiti držati podalje od ljudi, mjesta i stvari. Promijeniti svoju rutinu i živjeti svoj život - objašnjava Shanon za Daily Mail.

Već duže vrijeme ne komunicira sa kćerima, već svog oca pita o njima. Postojao je period kad mu je zamjerala, kaže, osjećajući se izdano neposredno nakon posvojenja Simone i Adrije.

image

Simone Biles tijekom Olimpijskih igara u Parizu

Paul Ellis/Afp
image

Simone Biles tijekom Olimpijskih igara u Parizu

Loic Venance/Afp

- Kad smo potpisali papire, prestala je komunikacija. Rekao je da ne zovem i ne posjećujem ih. Trebalo mi je šest godina da ponovno vidim djecu. Tada nisam razumjela, ali godinama kasnije shvatila sam zašto. Prvo sam se morala obračunati sa sobom - objašnjava za Daily Mail.

Strpljiva je, kaže, dok čeka da Simone prva dođe k njoj. Želi joj dati do znanja da je voli i da je ponosna na nju. Otac gimnastičarke, Kevin Clemons, također nema kontakt s njom zbog problema s ovisnosti. On također želi obnoviti odnos sa svojom slavnom kćeri i Shanon je tražio da joj da njegov broj.

- Sada ima 27 godina, udana je. Voljela bi biti dio toga, ali jednostavno moram čekati nju. Ne smiješ nikoga gurati. Imam strpljenja, kad god je spremna, ja sam tu. Nisam osoba kakva sam bila - zaključuje Shanon za britanski tabloid.

Obraćajući se izravno Simone, rekla je da želi sjesti i razgovarati s njom, odgovoriti joj na pitanja koja možda ima, jer iako ne zna što joj je rečeno, želi da Simone zna istinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. kolovoz 2024 22:50