ZADOBIO TEŠKE OZLJEDE

Kuhara koji je radio s Gordonom Ramsayjem napali u Londonu, bori se za život

Mussie inače živi i radi u Dubaiju, a u Englesku je stigao poslovno. Policija ga je pronašla bez svijesti u ponedjeljak

Mussie Imnetu

 Metropolitan Police

Chef Mussie Imnetu, koji je radio sa slavnim kuharom Gordonom Ramsayjem, napadnut je na karnevalu Notting Hill te se trenutno bori za život. Mussieja je policija pronašla bez svijesti u ponedjeljak u ulici Queensway u Londonu, s ozljedama glave.

Kako prenosi Mirror, kuhar je bio u Ujedinjenom Kraljevstvu vjerojatno zbog posla, a inače živi i radi u Dubaiju. Metropolitanska policija je izjavila kako su policajci chefu pružili prvu pomoć dok hitna nije stigla na mjesto gdje su ga pronašli. Dodali su i kako su te mjere morali poduzeti zbog njegovih kritičnih ozljeda.

image

Mussie Imnetu

Metropolitan Police

Slučaj su preuzeli detektivi Specijaliziranog zapovjedništva za kriminal, a istraga je trenutno u tijeku. Kako prenosi strani medij, Mussie je oko 13 sati napustio društveni klub The Arts Club, a oko 22:30 je sam došao u jedan restoran u Queenswayu. U međuvremenu je u jednoj trgovini kupio kapu.

Detektiv koji vodi istragu, Brian Howie, dao je izjavu o incidentu. "Iako je uhićenje osumnjičenika značajan korak u našoj istrazi, još uvijek želimo čuti od bilo koga tko nam može pomoći povezati gdje se Mussie kretao otkad je napustio The Arts Club u 13 sati pa sve dok nije došao u restoran u 22:30", rekao je on.

image

Mussie Imnetu

Metropolitan Police

Brian je zamolio sve koji znaju nešto o incidentu da se javi policiji. "Naš je fokus na tome što se dogodilo Mussieju. Jeste li razgovarali s njim u restoranu ili imate nekakve fotografije ili snimke od tada koje bi mogle pomoći istrazi? Napad se dogodio oko 23:20. Ljudi u lokalu su pokušali spriječiti napad, moramo razgovarati s njima i pozivam ih sve da nam se jave", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 09:17