LIJEPA KOPIJA

Kći slavne manekenke iskopirala mamin kultni look: Odjeću i nakit pronašla u njezinu ormaru, a sličnost je nevjerojatna!

Sve uspješniji model i glumica nosila je pripijenu bijelu haljinu koju je na dodjeli Oscara 1993. godine nosila njezina majka

Kaia Gerber

 -/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Nije rijetko da kćeri posude neki lijep odjevni komad iz ormara svojih mama. To je dio odrastanja. Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford to rado člni, a s obzirom na to koliko nalikuje na mamu u mladosti, uvijek izazove golemu pozornost. Tako je bilo i ovaj put, na premijeri filma "Shell" u kojem glumi s Elizabeth Moss i Kate Hudson, na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Outfit koji je Kaia izabrala za crveni tepih bio je posveta mami koja se, uz modeling okušala i u glumi.

image

Kaia Gerber s ekipom filma Shell

Sonia Recchia/getty Images/profimedia/Sonia Recchia/getty Images/profimedia

Sve uspješniji model i glumica, Kaia je izgledala kao preslika majke u bijeloj Hervé Léger body-con dugoj haljni s izrezom u obliku srca i košaricama sa žicom. Takvu je pripijenu haljinu koja ističe obline, 1993. godine na dodjeli Oscara, napravljenu posebno za tu priliku, nosila Cindy Crawford.

image

Kaia Gerber

Ernesto Di Stefano/shutterstock Editorial/profimedia/Ernesto Di Stefano/shutterstock Editorial/profimedia

Haljinu je na temelju Kainih želja i ideja odabrala stilistica slavnih Molly Dickson. I baš poput majke i Gerber je nosila bijele cipele s visokom petom špičastog vrha. No, ni tu ne završava kćerina posveta majčinu modnom izboru jer je 23-godišnja Kaia posudila i nakit - vintage ogrlicu i naušnice s dijamantima, te vintage sat Omega.

image

Cindy Crawford i bivši suprug Richard Gere 1993. na dodjeli Oscara

Bei/shutterstock/shutterstock Editorial/profimedia/Bei/shutterstock/shutterstock Editorial/profimedia

Gerber očigledno voli haljine iz vremena kada je njezina majka vladala modnim pistama jer je dan prije, na premijeri drugog filma u kojem je imala ulogu, "Saturday Night" nosila crnu haljinu Donne Karan s dubokim izrezom s početka 21. stoljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 09:41