FRANCES BEAN COBAIN

Kći Kurta Cobaina podijelila rijetku privatnu fotografiju: Danas je u braku, a sad je otkrila kako ju je muž obradovao

Par je svoju romansu započeo 2021. godine, a u braku je od prošle jeseni...

Frances Bean Cobain i Riley Hawk

 /Instagram

Frances Bean Cobain i Riley Hawk podijelili su predivnu zajedničku fotografiju u Instagram pričama za njezin rođendan. Pozirali su nasmiješeni jedno prema drugom dok je Riley donosio čokoladnu tortu s cvjetnim detaljima kćeri zvijezde Nirvane, Kurta Cobaina, i glazbenice i glumice Courtney Love, za njezin 31. rođendan.

image

Frances Bean Cobain i Riley Hawk

Screenshot Instagram/Frances Bean Cobain/

"Sretan rođendan mojoj kraljici", u posebnoj je objavi na svom Instagramu još napisao Riley, inače sin poznatog skejtera Tonyja Hawka. Par je, kako Daily Mail piše, u braku od prošle jeseni, a svoju su romansu započeli 2021. godine. Iako je ovo prvi Rileyjev brak, Frances je prethodno bila u braku s glazbenikom Isaiahom Silvom od 2014. do 2017.

Još se prošle godine Frances osvrnula na ulazak u novo desetljeće te priznala da je svijet gledala kroz leću ogorčenosti zbog boli i tuge koja joj se činila neizbježnom. U jednom je intervjuu prije nekoliko godina rekla da se nada da će njezin otac, koji si je tragično oduzeo život 1994., biti ponosan na to tko je postala, čak i ako mu se ne sviđa njezina umjetnost.

"Ne želim reći da sam glazbenik ili vizualni umjetnik jer osjećam da je svaki djelić moje umjetnosti povezan s drugim", kazala je tada.

image

Kurt Cobain, Courtney Love i Frances 1993.

Paul Harris/Pacific Coast News/Profimedia/Paul Harris/Pacific Coast News/Profimedia
image

Kurt Cobain, Frances Bean Cobain i Courtney Love

Kay Blake/Zuma Press/Profimedia/Kay Blake/zuma Press/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 19:48