PUNO PRATITELJA

Kći Harisa Džinovića podijelila video iz teretane: ‘Lagala sam vam...‘

Često me pratitelji pitaju koje vježbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram...‘, kazala je Đina Džinović jednom prilikom

Đina Džinović

 Instagram/Đina Džinović/

Đina Džinović, kći bosanskohercegovačkog pjevača Harisa Džinovića, podijelila je ponovno TikTok iz teretane i prikupila blizu 130 tisuća pregleda. "Polako napredak", napisala je Đina dok se snima u teretani kako radi žensku špagu. Često Đina na društvenim mrežama dijeli trenutke iz života pa tako, osim teretane, i one s luksuznih putovanja.

"Na TikToku radim sve i ništa. Radim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratitelji u pitanju, pričam s njima, odgovaram na njihova pitanja, zanima ih izgled i prehrana. Ja sam pokazala i neke svoje fotografije i videa iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do prije možda dvije godine. I prije godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dvije različite osobe", rekla je Đina za Blic.

S obzirom na to da više ne trenira toliko intenzivno, priznala je da laže na društvenim mrežama. "Često me pitaju za savjete, koje vježbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Malo volim i lagati da dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedjeljno radim neke vježbe, ali ništa specijalno", priznala je Đina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 13:29