TRENINZI SE ISPLATILI

Kakva figura! Uživala u minijaturnom bikiniju, njeni trbušnjaci su privukli svu pažnju, a onda se okrenula...

Pjevačica je ovo ljeto provela putujući u razne zemlje, a sad se odmara na Ibizi u Španjolskoj

Rita Ora u Španjolskoj

 Backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Britanska pjevačica albanskog podrijetla, Rita Ora, sunčane ljetne dane je iskoristila za uživanje u Španjolskoj. Fotografi su ju snimili na plaži na Ibizi, na kojoj je uživala u minijaturnom bikiniju sa zebrastim uzorkom.

image

Rita Ora u Španjolskoj

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Rita je u bikiniju naglasila svoje isklesane mišiće koje održava redovitim treninzima. Uz bikini je nosila i jednostavan nakit te sunčane naočale, a na kupanju su joj se pridružili i prijatelji.

image

Rita Ora u Španjolskoj

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Pjevačica je ovo ljeto provela putujući i nastupajući u raznim državama, a proteklog je vikenda imala nastup u Rumunjskoj. Isti je vikend njezin suprug Taika Waititi slavio 49. rođendan, a povodom toga su on i Ora, nakon njenog nastupa, "proputovali svijet u 24 sata". Rita je podijelila neke trenutke s aerodroma, uključujući i fotografiju na kojoj je pozirala u crvenom, čipkastom donjem rublju, u kojem je prolazila kroz sigurnosnu provjeru prije nego što je sjela na privatni let.

image

Rita Ora

Instagram/

Rita je prije mjesec dana trebala nastupati i u Mađarskoj, u gradu Debrecin, ali je nastup morala otkazati. Samo nekoliko sati prije koncerta je završila u bolnici u Budimpešti, a nije otkrila zašto.

"Molim vas, oprostite na ovom neočekivanom razvoju događaja, ali nažalost neću moći večeras nastupiti na Campus Festivalu. Nakon što sam provela noć u bolnici u Budimpešti, moram se temeljito odmoriti i slijediti upute liječnika", napisala je ona tada. Pjevačica se brzo oporavila pa je mogla nastaviti uživati u svom ljetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:21