AMERIČKA PJEVAČICA

JoJo Siwa mogla bi predstavljati Poljsku na Eurosongu: ‘Prvo sam se šalila, ali sad stvarno razgovaramo o tome‘

JoJo se proslavila u emisijama ‘Abby‘s Ulimate Dance Competition‘ i ‘Dance Moms‘, a njezina nova pjesma je postala hit u Poljskoj

JoJo Siwa

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Američka pjevačica, plesačica i glumica JoJo Siwa nedavno je objavila novi singl "Yesterday‘s Tomorrow‘s Today" koji je, na njezino iznenađenje, postao vrlo popularan u Poljskoj. Neki su čak pjevačici poručili da bi trebala predstavljati Poljsku na Eurosongu 2025. godine, a prema novoj izjavi JoJo, čini se da bi se to moglo dogoditi.

@itsjojosiwa

Unedited GRWM for travel dayyy??✨?

♬ Yesterday‘s Tomorrow‘s Today - JoJo Siwa

Siwa je nedavno otkrila da putuje u Poljsku, a u jednom je videu na TikToku rekla da vuče korijene iz te države. "To je veliki dio moje obitelji, dio mog naslijeđa. Tako da sam se uspjela dobro zabaviti s ovim", rekla je ona. JoJo je izjavila i da je u pregovorima oko potencijalnog predstavljanja te države na natjecanju sljedeće godine.

"Netko me pitao hoću li nastupati na Eurosongu jer je moja pjesma postala viralna u Poljskoj. Isprva sam se našalila i odgovorila da hoću, ali sada stvarno razgovaramo o tome", poručila je pa dodala:

"Eurosong je zainteresiran za mene. Razgovaramo s ljudima u Poljskoj jer svaka zemlja zapravo odlučuje tko će je predstavljati na Eurosongu. Razgovarali smo sa svima, očito je da postoji mnogo toga što treba razmotriti, puno logistike."

JoJo, koja je poznata iz emisija "Abby‘s Ultimate Dance Competition" i "Dance Moms", je podijelila i nekoliko snimaka iz Poljske, a ostaje vidjeti hoće li se njezina izjava ostvariti. Inače, Poljska je prijašnjih godina zahtijevala da predstavnici na Eurosongu imaju poljsko državljanstvo.

Eurosong 2025. godine održat će se u Baselu u Švicarskoj, što je odlučeno prije nekoliko dana. "EBU je oduševljen što će Basel biti domaćin Eurosonga 2025. godine. Natjecanje je rođeno u Švicarskoj, u Luganu 1956. godine, i divno ga je vratiti natrag nakon skoro 70 godina", rekao je Martin Österdahl. Polufinala natjecanja će biti 13. i 15. svibnja, a veliko finale 17. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:34