ODUŠEVILA GA JE

John Travolta još se nije oporavio od susreta iz snova s fatalnom kolegicom: ‘Sreli smo se na Oscarima, oduzima dah‘

Glumačke su se zvijezde srele na dodjeli Oscara, a taj je trenutak John Travolta dobro zapamtio...

John Travolta

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/

Glumac John Travolta (70) u podcastu "Beyond the Sale" rekao je da je glumica Margot Robbie njegova "kolegica iz snova", prenosi Daily Mail. "Margot Robbie... o moj Bože, mogu samo sanjati. Jednostavno je volim i bila je u jednoj od mojih omiljenih serija ‘Pan Am‘", otkrio je Travolta u intervjuu koji tek treba biti emitiran.

Robbie je dobila svoju ulogu u američkoj zrakoplovnoj drami nakon što se preselila u Hollywood. Iako je serija trajala samo jednu sezonu, uloga stjuardese Laure Cameron donijela je uzlet njezinoj karijeri u Americi.

image

PAN AM: Margot Robbie

Pictorial Press Ltd/alamy/alamy/profimedia/Pictorial Press Ltd/alamy/alamy/profimedia

"Sreo sam je prvi put na dodjeli Oscara prije dvije godine i rekao sam: ‘Vidio sam tvoju seriju ‘Pan Am‘, znaš, bila je jako dobra, bila si jako dobra. Čuo sam da si oduvijek htjela biti stjuardesa?", prisjećao se Travolta susreta sa svojom "kolegicom iz snova".

"Ona je rekla: ‘Ne! Uvijek sam htjela biti pilot!‘", prepričao je glumac koji je kvalificirani pilot. Inače, Travolta je počeo učiti letjeti kad je imao 15 godina, a svoju prvu dozvolu za mlažnjake dobio je 1978., kada je njegov kultni mjuzikl "Grease" premijerno prikazan u kinima.

image

John Travolta

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie

Sony Pictures Entertainment - He/afp/profimedia/Sony Pictures Entertainment - He/afp/profimedia

"Rekao sam joj: ‘Znaš li da je u tvom filmu ‘Bilo jednom u Hollywoodu‘ bila pogreška. 747 nije počeo letjeti do siječnja ‘70., a radnja filma je smještena u jesen ‘69. Nemoguće je da Leo DiCaprio leti u Europu u 747‘", prepričao je glumac pa dodao da je Robbie više bila fascinirana time kako će redatelj tog projekta, Quentin Tarantino to objasniti, nego da ga "dramaturški obrani".

"Znam odakle mu to, 747 je bio probni let 1969. - ali da se vratimo na Margot, poanta je bila da je, umjesto da ga brani, ona bila mnogo više fascinirana time kako će Quentin na to odgovoriti. I željela je biti pilot - obje te stvari učinile su da mi se još više sviđa. I prekrasna je, jednostavno oduzima dah", zaključio je Travolta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 12:29