NIJE ISPLANIRANO

Internetom se širi tajni dokument, otkriva kada će Travis i Taylor prekinuti?! Njegovi odvjetnici pripremaju tužbu

Taylor Swift već je jednom prilikom bila optužena za ‘showmance‘...

Taylor Swift i Travis Kelce

 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon što je internetom počeo kružiti dokument američke PR tvrtke u kojem se tvrdilo da će slavni ljubavni par, sportaš Travis Kelce i pjevačica Taylor Swift prekinuti 28. rujna, predstavnici PR tima sportaša demantirali su te tvrdnje, prenosi Daily Mail.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

Ch/splashnews.com/splash/profimedia/Ch/splashnews.com/splash/profimedia

Tvrtka "Full Scope" radila je na strategiji prekida, odnosno načina na koji će se prekid prikazati u javnosti. Navodni je plan trebao započeti objavom koju bi sportaš dao treći dan nakon prekida kako bi smanjio medijsku pompu i osigurao da sve bude jasno objavljeno. Objava bi, kako piše u dokumentu, "trebala biti ljubazna, puna poštovanja i naglašavati međusobno poštovanje."

"Travis i Taylor odlučili su se razići nakon pažljivog razmatranja. Oboje cijene i poštuju međusobne privatne živote te cijene vaše poštovanje privatnosti. Oboje su predani svojoj karijeri i osobnom razvoju. Ostali su prijatelji i žele jedno drugome sve najbolje", primjer je jedne takve objave strateškog plana.

Objavom bi prekid trebao izgledati kao prirodan dio života, ništa inscenirano, te bi trebala istaknuti Kelceovu predanost karijeri i njegovim stalnim postignućima u sportskoj industriji. No, Full Scope sada je demantirao sve glasine i tvrdnje koje se navode u dokumentu te otkrio da će pravni tim pokrenuti postupak protiv osobe koja je odgovorna za nanesenu štetu.

"Angažirali smo naš pravni tim da pokrene postupak protiv osoba ili subjekata odgovornih za protuzakonito i štetno krivotvorenje isprava", dodali su. I dok neki vjeruju da je dokument istinit, drugi misle da ga je napravio chat gpt.

Nije tajna da brojne velike zvijezde znaju inscenirati svoje ljubavne živote, napraviti "showmance", kako bi odvukli pozornost s projekta koji je propao ili kako bi se napravio dodatan publicitet i povećalo uzbuđenje oko nekog nadolazećeg projekta, kao što je koncert, album ili film.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

Patrick T. Fallon/Afp

Swift je već jednom prilikom bila optužena za "showmance". Naime, govorilo se da pjevačica i glumac Tom Hiddleston nisu zapravo u vezi, već da je žele inscenirati kako bi skrenuli pažnju s njezina prekida s DJ-em Calvinom Harrisom 2016. godine. Kratko su Hiddleston i Swift bili skupa, prekinuli su u rujnu iste godine nakon tri mjeseca.

Iako tada obožavatelji nisu previše žalili zbog prekida, sudeći po broju onih koji su zavoljeli Kelcea zbog pjevačice, ako dođe do njihovog prekida, on će mnogima slomiti srce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 17:29