SWIFTIJI SU UZ NJU

Internet eksplodirao nakon Taylorine podrške Kamali: ‘Žene bez djece s mačkama, ujedinite se! Izbori su gotovi‘

Swiftiji su odmah stali uz nju, a 34-godišnja pjevačica svoju je objavu podrške završila s potpisom ‘Childless Cat Lady‘

Taylor Swift i Kamala Harris

 Saul Loeb/afp/profimedia/Saul Loeb/afp/profimedia

Obožavatelji pjevačice Taylor Swift zapalili su društvene mreže nakon što je ona javno podržala Kamalu Harris u utrci za predsjednika SAD-a. Swiftiji su odmah stali uz nju, a 34-godišnja pjevačica svoju je objavu završila s potpisom "Childless Cat Lady", što je referenca na izjavu kandidata Donalda Trumpa za potpredsjednika, J. D. Vancea, koji je rekao da SAD-om upravljaju "mačkarice bez djece" koje su nesretne zbog svojih života i izbora koje su donijele, pa žele i ostatak zemlje učiniti nesretnim.

"Mačkarice bez djece, ujedinite se!", poručili su swiftiji putem društvenih mreža. Taylor su podržale i brojne poznate osobe, kao što su Blake Lively, Jennifer Aniston, Chrissy Teigen, John Legend, Suki Waterhouse, Karlie Kloss Oprah Winfrey, Demi Lovato, Selena Gomez, Demi Lovato, Olivia Wilde i brojni drugi.

"Kao i mnogi od vas, večeras sam gledala debatu. Ako već niste, sada je sjajno vrijeme da istražite problematiku i stavove koje ti kandidati zauzimaju o temama koje su vam najvažnije. Kao glasačica gledam i čitam sve što mogu o njihovim predloženim politikama i planovima za ovu zemlju. Nedavno sam saznala da je na Trumpovoj stranici objavljena lažna AI verzija mene u kojoj podržavam Donalda Trumpa. To je doista potaklo moje strahove u vezi s umjetnom inteligencijom i opasnostima širenja dezinformacija. I dovelo me do zaključka da moram biti vrlo transparentna o svojim stvarnim planovima za ove izbore. Najjednostavniji način za borbu protiv dezinformacija je istina.

Na predsjedničkim izborima 2024. glasat ću za Kamalu Harris i Tima Walza. Glasam za Harris jer se bori za prava za čiju obranu nam treba ratnica. Mislim da je ona čvrsta, vođa i vjerujem da možemo postići puno više u ovoj zemlji ako nas vodi mir, a ne kaos. Oduševio me i Tim Walz, koji se desetljećima zalaže za LGBTQ+ prava, IVF i pravo žene na vlastito tijelo.

Ja sam obavila svoje istraživanje i donijela odluku. Vaše istraživanje i izbor su na vama. Također želim reći, posebno onima koji prvi put glasaju: Upamtite da morate biti registrirani da biste glasali! S ljubavlju i nadom, Taylor Swift, Childless Cat Lady", poručila je Taylor u svojoj objavi, uz fotografiju na kojoj pozira sa svojom mačkom Benjaminom Buttonom.

"Taylor Swift upravo je podržala Kamalu Harris. Izbori su završeni", glasio je jedan od komentara fanova.

"O moj Bože! Ajmo", dodao je drugi fan i odmah je zaživio hashtag "Taylor Swift uz Harris i Walza".

"Trump će objesiti J.D. Vancea za gležnjeve zbog te njegove izjave i tako će visiti s Trump towera", glasio je jedan od komentara na X-u.

U nastavku pogledajte još neke od reakcija obožavatelja na objavu pjevačice:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 11:13