NE ŽELE KUĆI

Fanovi Taylor Swift zakrčili ulice, pjevaju po Beču, nije svima drago: ‘A što ako se nešto sad dogodi?‘

Taylor je trebala održati tri koncerta u Beču, a nakon terorističkih prijetnji je iste morala otkazati. Zabrinut je i njen dečko

Obožavatelji Taylor Swift u Beču

 TikTok

Tisuće razočaranih i tužnih fanova Taylor Swift okupilo se jučer na ulicama Beča, nakon što je pjevačica morala otkazati sva tri koncerta u gradu zbog terorističkih prijetnji.

Obožavatelji su zajedno pjevali najdraže pjesme njihove omiljene pjevačice, a iako su bili izrazito tužni, nisu dopustili da im putovanje u potpunosti propadne. "Neustrašivi smo", napisao je jedan fan.

Na TikToku su se pojavile snimke iz zraka koje su pokazale koliko je zapravo fanova bilo na ulicama, što je oduševilo i one koji nisu niti trebali doći na koncert. "Pogledajte radost koju ona donosi, plakala sam gledajući ovo", "Ovo je moć ljepote, radosti i ljubavi i ništa ju ne može uništiti", pisali su.

Veliki broj njih koji su se okupili u gradu su tamo proveli cijeli dan, a piše se da su otpjevali gotovo cijelu set listu koju Taylor inače pjeva na svojim koncertima.

@joeprutjes Singing together in the ‘Singerstreet’ of Vienna after shows got cancelled #taylorswift #taylornation #vienna #taylorswifterastour #swifties #erastour ♬ origineel geluid - Joep Rutjes

Neki od njih zahvalili su se policiji što je tijekom cijelog dana nadgledala situaciju i štitila ih.

Međutim, uz sve pozitivne snimke iz Beča su se našli i negativni komentari onih koji smatraju da nisu trebali izlaziti na ulice. "Glupa je ideja sada se okupljati i stvarati gužvu kad ne znate što se sljedeće može dogoditi", bio je jedan od komentara.

Inače, grad Beč je odlučio razveseliti obožavatelje pjevačice te im omogućio besplatne izložbe i modne revije, a razveselili su ih i u trgovinama brenda Swarovski u kojima su svima s ulaznicama davali besplatne ogrlice.

Nakon što je Taylor otkazala koncerte u Beču, na situaciju je reagirao i njezin dečko, američki nogometaš Travis Kelce. "Jako je zabrinut", rekao je izvor za Page Six i dodao da je Travis odmah nazvao Taylor nakon što je saznao što se dogodilo. Međutim, nogometaš joj se neće pridružiti na ostatku koncerata u Europi zbog utakmica koje ima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 06:21