TALIJANSKI ‘PASTUSI‘

Dugo se šuškalo da su u vezi, a o strastvenom poljupcu dvojice ljepotana i dan danas se priča...

O njihovoj eksplicitnoj sceni iz erotskog trilera ‘365 dana‘ i dan danas se priča...

Michele Morrone i Simone Susinna

 Instagram/Michele Morrone/

Jedna od stvari o kojima se najviše pričalo 2020. u svijetu showbiza svakako je poljsko-talijanski erotski triler ‘365 dana‘, koji su kritičari proglasili najgorim filmom u posljednjih 30 godina. Iako ga ljudi iz branše nisu smatrali dobrim, publika ipak nije bila potpuno ravnodušna, pa se o pojedinim scenama i dan danas priča.

Jedna od takvih svakako je ona u kojoj se markantni talijanski glumac Michele Morrone, kojeg su proglašavali i najljepšim muškarcem na svijetu, i maneken Simone Susinna ljube dok su u ‘klinču‘ s Annom Mariom Siekluckom, koja u filmu tumači suprugu lika Michelea Morronea. Tijekom njihova ‘trojca‘ talijanski ljepotani razmjenjuju i strastvene poljupce.

I prije nego što su osvanuli u toj sceni, za dvojicu Talijana šuškalo se da su homoseksualci i da kriju od svijeta da su u vezi. Njima to očito nije smetalo, dapače, često su igrali baš na tu kartu kako bi dobili dodatnu pažnju i publicitet za svoje projekte, pa im nije teško palo zajedno pozirati bez majici.

Ipak, sve to samo je bila dobra reklama za njihov film, a romansa se s velikog platna nije preselila u stvarni život. No, poljupca se obojica i dalje rado sjećaju.

Kada je jedan novinar pitao Michelea Morronea kakav mu je bio poljubac sa Simoneom Susinnom i jesu li uživali, glumac je izjavio: "To mi je bio najbolji poljubac u životu" i nasmijao okupljene. Međutim, Simone se nije baš složio s njim i rekao je da je probao i bolje.

"Meni se ništa ne može usporediti s Aninim usnama", odgovorio je tada Susinna, koji je u vezi s popularnom pjevačicom Anittom. Michele je pak u vezi s 12 godina mlađom Moarom Sorio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 13:49