PRVI JE PUT LAGALA?

Dankinja koja se našla u središtu ljubavnog skandala sve priznala: ‘Da, poljubila sam boksača. Nisam ni znala tko je‘

‘Nisam čak znala ni tko je on, samo smo se poljubili...‘, tvrdi Milla Corfixen u svojoj novoj izjavi

Milla Corfixen

 Facebook/

Dankinja Milla Corfixen potvrdila je u svojoj Instagram priči da se ljubila s boksačem Tommyjem Furyjem nakon što je prethodno te optužbe demantirala, prenosi Daily Mail. Kao što znamo, sportaš je odletio u Makedoniju na odmor, a u Ohridu se navodno poljubio s plavušom u noćnom klubu. To je saznala njegova zaručnica, influencerica i zvijezda reality showa ‘Love Island‘ Molly Mae Hague, i zatražila razlaz.

Sada je Milla u svojoj Instagram priči napisala zašto je obrisala sve svoje objave, ali i priznala da je poljubac između nje i boksača one večeri ipak pao. "Morala sam izbrisati sve svoje objave zbog mržnje i zlobnih komentara. Kao što sam i rekla u izjavi za medije, nisam ništa radila s Tommyjem Furyjem... Nisam čak znala ni tko je on, samo smo se poljubili, ništa drugo se nije dogodilo. Da sam znala za Molly Mae nikada ne bih uzvratila poljubac", napisala je Milla.

image

Instagram priča Mille Corfixen

Screenshot Instagram/Milla Corfixen/

Naime, Millina ispovijest dolazi nakon što se sama javila medijima kada je čula da se Molly Mae i Tommy rastaju, jer je htjela uvjeriti influencericu da nije ništa bilo između njih. "Ja sam ta djevojka, ali se ništa nije dogodilo. Samo smo se zabavljali. Ne znam što je radio, ali ga je možda poljubio netko drugi. Pozvali su nas za stol, zabavili smo se i to je to. Nismo radili ništa. Nikad ne bih radila ništa s oženjenim čovjekom, kao što je on gotovo oženjen i ima malo dijete", rekla je tada Dankinja koja je inače poznata po tome što voli izlaziti.

Tommy i Milla bili su na nekoliko zajedničkih mjesta u Ohridu, a razlog tome može biti taj što je Milla ta koja je Tommyjevoj ekipi predložila mjesta za izlaske nakon što ih je upoznala preko Tommyjevog zaštitara. "Bili smo na istim mjestima, ali nismo bili zajedno, iako smo u baru bili bliski. Nije očijukao sa mnom, samo je bio prijateljski nastrojen", dodala je ranije Milla koja u Makedoniji ljetuje kod obitelji.

image

Milla Corfixen

Facebook/

Iako je boksač također demantirao glasine o prevari, Molly Mae mu nije vjerovala. Izvori bliski paru tvrde da problemi postoje već neko vrijeme i da su razmišljali o razilaženju. Molly Mae je navodno čekala da se jave i druge djevojke s kojima ju je boksač prevario, a priča je dobila obrat onda kada je na TikToku Kay Keogh tvrdila da joj je Tommy slao poruke dok je bio u Manchesteru.

Kasnije je Kay potvrdila da je bila prevarena, da je bila riječ o lažnom profilu, odnosno drugoj osobi koja se predstavljala kao da je boksač. Kaže da je uživo, dok je u noćnom klubu bila s prijateljima, vidjela osobu koja podsjeća na Tommyja te da nije sigurna da je to stvarno bio on. "Ni sad ne znam kako on stvarno izgleda. Znam da ima smeđu kosu i da je jako mišićav. Ali da, ta mi je osoba poslala poruku i zapravo mi rekla da me trola", objasnila je Kay.

Inače, Tommy i Molly Mae imaju kćer Bambi. "Zapravo sam dva tjedna bila solo roditelj jer je Tommy jako zauzet. Kad dođe kući s posla je nevjerojatan i puno pomaže. Ne mogu reći ništa drugačije, nevjerojatan je otac, ali ovih je tjedana bilo teško", rekla je influencerica ranije kada se "požalila" na Tommyjeva silna putovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 19:09