NE SRAMI SE SIJEDIH

Danas je među najzgodnijim ženama na planetu, ali svi pričaju o njenim fotografijama iz djetinstva: ‘Ostala si uvijek ista‘

Glumica je nedavno proslavila 58. rođendan, a često joj govore da izgleda puno mlađe. Ne srami se razgolititi u javnosti
 Fame Pictures/backgrid Usa/profimedia/Fame Pictures/backgrid Usa/profimedia

Slavna glumica koja je ovih dana proslavila 58. rođendan, sad se prisjetila svog djetinjstva. Na Instagramu je podijelila fotografiju iz svoje mladosti, a njezini obožavatelji su primijetili da se Salma Hayek nije previše promijenila od svojih mlađih dana.

Na fotografiji je Hayek ležala na travi u šarenoj haljini, a u kameru je gledala s ozbiljnim izrazom na licu.

"Ova djevojka će izrasti u najljepšu ženu koja je ikad blagoslovila ovaj planet", "Prelijepa od prvog dana", "Ti si bila i uvijek ćeš biti bezvremenska ljepota", "Wow, jedva da si se promijenila", pisali su joj. Neki su spomenuli i kako njezina kći Valentina jako sliči na nju.

image

Salma Hayek

Beata Zawrzel/zuma Press/profimedia

Salma je svoj rođendan proslavila na ljetovanju, a obožavatelje je oduševila svojim fotografijama. Prvo je ponosno pokazala svoje sijede koje je dobila s godinama te koje se ne boji pokazati. Potom se odlučila pohvaliti svojom zavidnom figurom i oblinama te je podijelila nekoliko fotografija s jahte na kojoj je pozirala u bikinijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 10:39