Woody Harrelson

Čuveni glumac stigao na Vis i uživao u projekciji svog kultnog filma: Društvo mu je pravila njegova supruga

Harrelson je u filmu ‘Narod protiv Larryja Flynta‘ imao glavnu ulogu, a za istu je bio nominiran za Oscara, Zlatni globus i SAG

Woody Harrelson

 Bruno Konjevic/Cropix

Legendarni glumac Woody Harrelson ovih je dana stigao u Hrvatsku, a u subotu je prisustvovao na filmskom festivalu na Visu. Na događaju mu se pridružila i supruga Laura Louie.

image

Woody Harrelson sa suprugom

Bruno Konjevic/Cropix

Woody i Laura su bili na projekciji filma "Narod protiv Larryja Flynta", kultnog filma redatelja Miloša Formana iz 1996. godine. 35mm Vis Film Festival slavi umjetnost filma kroz prikazivanje djela snimljenih na 35 mm filmskim trakama. Ove je godine festival posvećen filmovima Miloša Formana.

image

Woody Harrelson

Bruno Konjevic/Cropix

Harrelson je uživao u filmu u kojem je utjelovio Larryja, a za svoju je glavnu ulogu bio nominiran za Oscara, Zlatni globus i SAG. Uoči projekcije se Woody obratio publici, najavio je svoj kultni film te malo razgovarao s njima.

image

Woody Harrelson

Bruno Konjevic/Cropix

Inače, slavni je glumac i ranije bio u Lijepoj našoj. Prije dvije godine je ljetovao u Dubrovniku sa svojim slavnim kolegama Matthewom McConaugheyjem, Chrisom Rockom i Sachom Baronom Cohenom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 08:22