LOŠA ATMOSFERA

Cure detalji sa snimanja filma koji je u središtu drame: ‘Bilo je grozno. Blake Lively bila je strašno nepristojna, a Justin Baldoni - idiot‘

Tvrdi se kako bi se napetost na setu pojavila čim na njega stigla slavna glumica

Blake Lively

 Screenshot Youtube/

Glasine o problemima oko filma "It Ends With Us", adaptacije najprodavanije knjige Colleen Hoover kruže od njujorške premijere filma 6. kolovoza, kada redatelj Justin Baldoni nije fotografiran sa svojim kolegama iz postave. DailyMail.com ekskluzivno otkriva detalje iza kulisa o tome što je pomoglo potaknuti dramu na setu između Blake Lively i Baldonija tijekom snimanja. Naime, njihov izvor tvrdi da su se "svi pomalo bojali Blake", dok je u međuvremenu Baldoni ismijavan kao "probuđeni, woke, performativan feminist".

image

Justin Baldoni

Nicole Rivelli/Ustupljena Fotografija

"Lively nije bila zločesta; bila je samo jako nepristojna. Nije bilo otvorene svađe ili tučnjave, ali 36-godišnja glumica bila je izrazito, pomalo neobično samouvjerena i imala je snažne stavove baš o svemu, toliko da je to izazvalo veliki stres i napetost na setu", povjerio im je izvor, dodajući kako je do tenzija dolazilo uvijek kada je Lively bila u blizini, a nije se sramila ni što je radnici na setu moraju čekati.

"Stekao sam dojam od Justina da je bio jako, jako pod stresom i umoran zbog stalne nemogućnosti da kontrolira projekt koji je radio... toliko da bi, kad biste mu postavili pitanja, rekao - pa samo pitaj Blake", tvrdi izvor.

Prvog dana povratka sa snimanja, nakon što je produkcija bila zaustavljena devetomjesečnim štrajkom pisaca, radnici na setu bili su i dalje očajni, mnogi od njih izgubili su zbog svega i svoje domove.

image

‘It Ends with Us‘

Sony Pictures/planet/profimedia/Sony Pictures/planet/profimedia

Upravo zato izvor navodi da je od Lively bilo vrlo neobazrivo što je tog dana dovela svoju djecu na snimanje kako bi mogli postaviti štand za prikupljanje novca za bolesnu djecu i konje dok je ekipa filma bila još usred vlastitih borbi za preživljavanje. S druge strane glasine govore i da se s Baldonijem (40) bilo jednako teško nositi na setu.

"Justin je vrlo sličan Lively po tome što mora biti najpametnija osoba u sobi", kazao je izvor nazivajući redatelja i glavnog glumca - idiotom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 19:46