PRIVUKAO PAŽNJU

Čovjek bez majice trčao po ulicama Dubrovnika, ljudi u nevjerici: ‘Pa to je Novak Đoković!‘

Nakon osvojenog zlata u Parizu, tenisač se odlučio opustiti na našoj obali. S njim je došla njegova obitelj i prijatelji

Novak Đoković

 Carl De Souza/Afp/X/

Srpski tenisač Novak Đoković se nakon osvojene zlatne medalje na Olimpijskim igrama odlučio opustiti u Hrvatskoj. Već se nekoliko dana nalazi u Dubrovniku gdje uživa s obitelji i prijateljima. Svi su se oni opuštali na jahti, ali tenisač čak niti na odmoru nije propustio trening.

Privukao je tako pozornost kad je ulicama Dubrovnika trčao bez majice. Nosio je kratke hlače i kapu, a u prvi su plan pali njegovi isklesani mišići koje održava redovitim vježbanjem i zdravom prehranom.

Tenisačeve fotografije s trčanja su se ubrzo proširile društvenim mrežama i oduševile obožavateljice. "Peticija za Novaka da se na svim svojim mečevima natječe s kapom naopako i s vidljivim leđnim mišićima", bio je jedan od komentara.

Kako smo ranije pisali, Novak svakodnevno pazi što jede. On i njegova supruga Jelena su već godinama vegani, a oboje izbjegavaju ugljikohidrate i šećer. Osim toga, Đoković svoje dane provodi i na treninzima.

image

Novak i Jelena Đoković

Julien De Rosa/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 04:17