OPUŠTENA ŠETNJA

‘Colombo je bez konkurencije nasretniji pas na svijetu, nitko nema tako dobar pogled kao on...‘

Ovo nije prvi put da je Emily Ratajkowski snimljena u šetnji sa svojim kućnim ljubimcem u New Yorku nakon što se vratila sa svog rođendanskog putovanja iz Italije

Pas Colombo

 Profimedia/

Manekenka Emily Ratajkowski prošetala se sa svojim četveronožnim ljubimcem New Yorkom i usput pokazala svoju zavidnu figuru. Ratajkowski je za šetnju gradom odlučila obući plavu Adidasovu trenirku i kratku bijelu majicu koja otkriva njezino isklesano tijelo.

Kako bi joj šetnja bila što ugodnija, obula je tenise, ali ni tada nije zaboravila na modu! Tenisice su plave boje, kao i njezina trenirka. Ravni, smeđi pramenovi kose bili su pušteni, a od modnih je detalja nosila srebrne naušnice i crne naočale.

image

Emily Ratajkowski

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Emily Ratajkowski

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Čak i u opuštenoj šetnji uz svog kućnog ljubimca, Colomboa, manekenka je izgledala zanosno. Ovo nije prvi put da je Ratajkowski snimljena u šetnji sa svojim četveronožnim ljubimcem u New Yorku nakon što se vratila sa svog rođendanskog putovanja iz Italije, prenosi Daily Mail.

Ratajkowski je rođendan proslavila u krugu prijatelja i sa svojim trogodišnjim sinom Slyjem, kojeg je dobila s bivšim suprugom Sebastianom Bear-McClardom. Kako mediji pišu, manekenka trenutno nema partnera, posvećena je svom sinu i njezinoj karijeri.

"U životu brinem o toliko toga. Brinem se o svom sinu, brinem o svom domu, brinem o svom rasporedu, njegovom rasporedu, svojoj karijeri. Teret financija je na meni, a ja nemam obitelj koja me financijski podupire ili bilo što od toga. Često razmišljam o tome koliko želim da se netko za mene brine, ali to doživljavam sa svojim prijateljicama na različite načine. Imam divne prijatelje koji znaju kada se trebaju brinuti za mene i kako se brinuti za mene", kazala je jednom prilikom manekenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. kolovoz 2024 16:42