U RALJAMA NARKOTIKA

Bliski suradnik teško optužio Kanye Westa: ‘Navukao se na dušikov oksid, stomatolog želi izvući milijune od njega‘

Milo Yiannopoulos je za Westa radio dvije godine, a napustio je njegovu tvrtku, kako kaže, zbog reperovog stomatologa

Kanye West i Milo Yiannopoulos

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/mark Graham/afp/

Novi dan, nova drama za Kanyea Westa. Njegov bivši šef osoblja Milo Yiannopoulos optužio je reperovog stomatologa Thomasa Connellyja za to da je Westa navukao na dušikov oksid.

"Postoji razlog zašto Ye, prethodno poznat kao Kanye West, više nije sposoban uspješno objavljivati glazbu ili odjeću. Zapravo postoji više razloga. Ali, najozbiljniji je njegov stomatolog Thomas Connelly", započeo je u svojoj objavi na X-u pa dodao:

"Connelly je navukao Yea na plin za smijanje. Vjerujem da je Connelly nastojao umanjiti Yeove mentalne sposobnosti kako bi Connelly i njegovi poslovni suradnici mogli izvući milijune od njega."

Dodao je i da je ranije ove godine on sam otkrio prevaru i umiješao se u cijelu situaciju, što je naljutilo Kanyea koji je bio, kako tvrdi Milo, "navučen na dušikov oksid". Zbog toga je Milo, koji je za repera radio od 2022. do 2024., morao dati otkaz i napustiti Westovu tvrtku Yeezy. Yiannopoulos je rekao i kako stomatolog, koji je popularan među slavnim zvijezdama, svojim pacijentima ugrađuje lažne dijamante te da ga se treba zaustaviti.

Zato je on podnio žalbu stomatološkom odboru u Kaliforniji, a istu je u cijelosti objavio na društvenim mrežama. U žalbi je istaknuo da je Thomas reperu naplaćivao 50.000 dolara mjesečno za isporuku dušikovog oksida za rekreacijsku upotrebu. Optužio je stomatologa i za to da je Kanyeu nastavljao davati plin iako je počeo pokazivati uznemirujuće simptome koji su doveli do različitih reperovih komentara.

image

Milo Yiannopoulos

Geoff Caddick/Afp

Predstavnik stomatologa se oglasio za TMZ te negirao sve optužbe. Istaknuo je da je Yiannopoulosova objava "ne samo netočna, nego i namjerno zavaravajuća".

Inače, upravo je ovaj stomatolog ugradio Kanyeu protezu od titana čija je cijena bila 850.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. kolovoz 2024 10:18