NA FIZIČKOM VRHUNCU

Bivša olimpijka priznala sve: ‘Na OI sve vrvi od seksa, ne možete ni spavati od buke po sobama‘

Sportaši su na svom fizičkom vrhuncu na Olimpijskim igrama. Kada natjecanje završi, žele osloboditi svoju energiju, objašnjava

Heike Drechsler i Susen Tiedtke

 Olivier Morin/Afp

Bivša olimpijka Susen Tiedtke, nekadašnja njemačka skakačica u dalj koja se natjecala u dvije discipline, progovorila je o onome što je mnoge zanimalo, ali se možda nisu usudili javno pitati. Ona je, naime, objasnila zašto je bilo toliko seksa među sportašima tijekom Olimpijskih igara.

OI se održavaju svake četiri godine i okupljaju najbolje od najboljih na istome mjestu na otprilike dva tjedna. Endorfini luduju, a u olimpijskim selima svašta se događa među plahtama...

Iako Međunarodni olimpijski odbor baš i ne zagovara seks među sportašima, pa su čak i dizajnirani posebni kreveti kako bi se spriječio snošaj, sportaše ni to nije spriječilo da budu nestašni.

Rukovodeći su s vremenom postali svjesni da je seks u tim prilikama očito neizbježan pa se od Olimpijskih igara u Seulu 1988., prakticira da se znatna količina kondoma podijeli unaprijed sportašima, kako bi se barem osigurao siguran seks, bez prenošenja spolnih bolesti, prenosi SportBible.

A sada je njemačka skakačica u dalj Susen Tiedtke za njemački Bild otkrila zašto ima toliko seksa na OI, još od 2021.

image

Susen Tiedtke

Eric Feferberg/Afp

"Sportaši su na svom fizičkom vrhuncu na Olimpijskim igrama. Kada natjecanje završi, žele osloboditi svoju energiju. Žele se iživjeti, posjećuju tulum za tulumom, a onda u igru ulazi i alkohol. Događa se da se upuste u seksualne odnose, a oko vas je dovoljno ljudi koji također tome teže", ispričala je Tiedtke i dodala da sportaši na zabranu seksa koju im Međunarodni olimpijski odbor nameće gledaju kao na "veliku sprdnju" te napominje da to "uopće ne funkcionira."

Dodala je i da ponekad jedva možete spavati jer oko sebe čujete druge sportaše kako ‘to rade‘ po drugim sobama. No, na OI vlada i kolegijalnost, pa tako ‘cimeri‘ često izađu iz sobe kako bi njihovi kolege mogli uživati u svojim seksualnim aktivnostima.

Zanimljivo, Tiedtke, koja je imala jako strogog oca i trenera kad je bila riječ o izlascima, svog je bivšeg supruga Joea Greenea upoznala baš na Olimpijskim igrama 1992. u Barceloni, a vjenčali su se godinu kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 19:28