ODE LUKSUZNA NEKRETNINA

Bivša manekenka i starleta nakon bankrota prodala svoju vilu: Sav će prihod otići na otplatu njezinih dugova...

Bivša manekenka se u luksuznu kuću uselila prije 10 godina, a ista je stavljena na prodaju početkom ovog mjeseca

Katie Price sa psom

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Britanska starleta Katie Price je prije nekoliko mjeseci bankrotirala zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti. Osim toga, Katie nije mogla platiti ni posljednje dvije hipoteke za vilu u Sussexu koju je nazvala "Mucky Mansion".

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ranije ovog mjeseca je kuća stavljena na prodaju za 1.5 milijuna funti, a agent za nekretnine koji je zadužen za njenu prodaju je rekao da su primili punu traženu cijenu za kuću, prenosi The Sun. Iz agencije za nekretnine su rekli da, ako postoji još netko tko želi kupiti vilu, mora dati svoju ponudu prije nego što agenti razmijene kontakt s kupcem koji je već ponudio punu cijenu ili u roku od sedam dana.

Agencija je upozorila i da je imanje uništeno jer su kamioni ilegalno odbacili ruševine na imanje. "Unatoč svim problemima s kućom, tražena cijena je jeftina. Katie neće profitirati jer će sav prihod ići na otplatu hipoteke koju je podigla", rekao je izvor za medij.

U brošuri za vilu je pisalo da potencijalni kupci pripaze da ne "upadnu u Katiein prazan bazen" te da je imanje možda zagađeno otpadom. Tvrde pak da se kuća može pretvoriti u "impresivnu obiteljsku kuću" nakon renovacija. U kući se među ostalim nalazi, kako je pisalo u oglasu, sedam spavaćih soba i četiri kupaonice. Price se u luksuznu vilu uselila prije 10 godina.

image

Katie Price

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 00:06