SUZANA MANČIĆ

Bivša Loto djevojka za kojom je uzdisala Jugoslavija oduševljava i u 60-ima: Skinula se u kupaći i izazvala nevjericu

Jedna u nizu fotografija s odmora je posebno privukla pažnju čak 60 tisuća njenih pratitelja

Suzana Mančić, bivša Loto djevojka

 Instagram/Suzana Mančić

Televizijska voditeljica i nekadašnja Loto djevojka Suzana Mančić poznata je po brizi o svom izgledu, a sudeći po posljednjim fotografijama, vrlo je uspješna u tome.

Uvijek nasmijana i vedra, ova šarmantna dama davno se riješila svih tabua. Uvijek dotjerana, njegovane kose i širokog osmijeha, ne krije zadovoljstvo koje osjeća iznutra te pokazuje i izvana. Ova 67-godišnjakinja je spas od ljetnjih temperatura potražila na obali, uz more, a pratitelje na društvenim mrežama ugodno je iznenadila fotografijama s odmora. Jedna u nizu je posebno privukla pažnju čak 60 tisuća njenih pratitelja.

Na njoj se poznata voditeljica u ružičastom bikiniju opušteno sunča na stijenama, a kroj bikinija je istaknuo sve njene atribute. Voditeljica nije otkrivala previše detalja o svom odmoru i tko joj pravi društvo, no čini se da uživa u svakoj sekundi.

Podsjetimo, Suzana je najveću prašinu u javnosti podignula kad se 2004. fotografirala za naslovnicu srpskog izdanja ‘‘Playboyja‘‘.

- Okolina me je osudila, ali su mi prijatelji i članovi obitelji rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cvijeća i cvijeća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smijem vam reći koliko sam novca zaradila od tih fotki, jer sam obavezna taj podatak držati u tajnosti. Mogu samo reći da sam bila najviše plaćena u povijesti srpskog izdanja Playboyja - otkrila je Suzana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2024 22:07