OBITELJSKO PUTOVANJE

Biancu Censori u ovakvom izdanju vjerojatno nikad niste vidjeli: Stoji li iza svega Kim Kardashian?

Početkom godine Kim Kardashian tražila je bivšeg supruga da se Bianca Censori ne odijeva provokativno u blizini njihove djece

Bianca Censori

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bianca Censori i Kanye West uživaju s reperovom djecom u Južnoj Koreji, prenosi TMZ. Obitelj, koja je jutros sletjela u istočnoazijsku državu, došla je kao podrška Westu koji ondje ima poslovi događaj - slušanje njegovog albuma "Vultures 2".

Čini se da su komentari Kim Kardashian, Westove bivše supruge s kojom ima četvero djece, o modnim kombinacijama Censori urodile plodom jer je Westova sadašnja supruga pokrila svoje tijelo više nego ikada. Podsjetimo, početkom godine Kardashian je tražila bivšeg supruga da se Censori ne odijeva provokativno u blizini njihove djece - North, Sainta, Chicago i Psalma.

Na obiteljsko su putovanje Censori i West poveli North, Sainta i Chicago, a to je veliki trenutak za par jer do sada još nikada nisu išli s djecom na tako veliko putovanje. Čini se da Censori nije htjela upropastiti ovu priliku pa je odlučila odjenuti, umjesto prozirnih ili gotovo ne postojećih komada odjeće, jednostavnu, bež kombinaciju koja nije pokazala previše.

Inače, Westov prvi koncert u Koreji u skoro 15 godina održava se na stadionu Goyang, a na pozornici će mu se pridružiti reper Ty Dolla $ign.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 08:56