NA METI FOTOGRAFA

Bianca otišla u obiteljski izlazak u kino, zaboravila je hlače

Početkom godine je Kim Kardashian tražila bivšeg supruga da se Bianca Censori ne odijeva provokativno u blizini njihove djece

Bianca Censori

 Spot-lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Spot-lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Reper Kanye West, njegova supruga Bianca Censori i kćerka North, koju dijeli s bivšom suprugom Kim Kardashian, zajedno su išli gledati film "Deadpool and Wolverine" u kino. U jednom je trenutku Bianca zagrlila North, a američki su paparazzi trenutak uhvatili i on je odmah završio na društvenim mrežama.

Bianca ne odustaje od svog kontroverznog modnog izričaja ni u obiteljskom izlasku pa je tako u kino obukla bež majicu dugih rukava, bež donji veš, kapu i sandale na petu. Kanye i North bili su ležerno obučeni - reper se odlučio za trenirku i majicu s kapuljačom, a North za traperice i majicu kratkih rukava.

Podsjetimo, početkom godine je Kim tražila bivšeg supruga da se Bianca ne odijeva provokativno u blizini njihove djece, no čini se da supružnici, Bianca i Kanye, ne mare za želje reality zvijezde.

S obzirom na seksualne šale i jezik u filmu "Deadpool and Wolverine", prenosi Daily Mail, North je morala ići u pratnji roditelja ili skrbnika jer još uvijek nema 18 godina, koliko je propisana minimalna dob za gledanje filma. Inače, Kim je jednom prilikom u reality showu "The Kardashians" otkrila da North voli vrijeme provoditi s ocem u njegovom domu više nego u kući s njom.

"Tata je najbolji. On je sve smislio. On nema dadilju. On nema kuhara. On nema osiguranje...", navela je Kim što sve North voli kod Kanyea. Priznala je reality zvijezda i da u njezinoj kući zna biti poprilično kaotično od djece, ali da je zato njezin posao njezino sretno mjesto.

Kao što znamo, Kim je nedavno otkrila da ide na psihoterapiju, a požalila se i na odgoj četvero svoje djece koje dijeli s kontroverznim reperom: North, Saint, Chicago i Psalm. "Najjednostavnija stvar koju mi ​​je rekla je da smanjim vrijeme ispred ekrana uz stroga pravila - kao ne smiju biti na mobitelu za vrijeme obroka. Upravo sam počela provoditi stroži raspored...", otkrila je Kim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 13:26