PODIJELILA ISKUSTVO

Ariana Grande progovorila o nasilju na Nickelodeonu: ‘Mladi glumci bi trebali ići na terapiju...‘

Ariana Grande rekla je da ona nije imala takvo iskustvo na setu, no da je podrška mladim glumcima svakako potrebna

Ariana Grande

 Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Pjevačica Ariana Grande (30) tijekom svojih tinejdžerskih dana bila je zvijezda dječjeg TV kanala Nickelodeon, gdje je glumila u seriji „Victorious” i njezinom spin-offu.

image

Ariana Grande u Victoriousu

Michael Simon/instar Images/profimedia/Michael Simon/instar Images/profimedia

Sada se prisjetila tog vremena zbog trenutnih optužbi da su glumci trpjeli emocionalno i psihičko maltretiranje na setu Nickelodeona, a optužbe su iznesene u dokumentarnoj seriji „Quiet On Set: The Dark Side Of Kids TV”. Nakon optužbi da je postojalo emocionalno nasilje na setu, bivši TV producent Nickelodeona Dan Schneider podnio je tužbu za klevetu uz navod da je serija „Quiet On Set” „nepopravljivo oštetila” njegov ugled.

Grande je govorila o tome u podcastu ‘Podcrushed‘ sa suvoditeljem, glumcem Pennom Badgleyjem. Iako se Grande nije direktno osvrnula na seriju, izrazila je empatiju s „poražavajućim” optužbama koje su se pojavile, a za sebe je rekla da je imala „lijepo„ iskustvo na setu, ali istaknula je potrebu da je važno da postoji sigurno okruženje za dječje glumce.

image

Ariana Grande

Madame Tussauds Hollywood/ Mega/The Mega Agency/Profimedia/Madame Tussauds Hollywood/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Predložila je da bi terapeutsko savjetovanje dva ili tri puta tjedno trebalo biti uključeno u ugovore dječjih zvijezda kako bi se lakše nosili s tom naglom slavom.

„Mnogi mladi ljudi nemaju podršku koja im je potrebna dok glume na toj razini tako mladi”, rekla je Ariana, pa dodala kako bi osim obavezne terapije, roditelji trebali imati dopuštenje „da budu gdje žele biti” jer inače su mogli samo ponekad doći na set kad je ona glumila.

image

Ariana Grande

Aliah Anderson/Getty Images Via Afp

Nakon glume, Grande se počela baviti glazbom i 2013. je izdala svoj debitantski album. Dobila je dvije nagrade Grammy kao pop zvijezda i bila je broj jedan sa svojih pet uzastopnih albuma na britanskim ljestvicama. Grande će uskoro ponovno u filmske vode u glazbenom filmu „Wicked„ gdje će glumiti uz Cynthiju Erivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 05:39