9. STUDENOG

Aleksandra Prijović po prvi put nastupit će u Splitu: ‘Jedva čekam!‘

Priprema spektakularan koncert u Dvorani Gripe u Splitu, koji će se održati 9. studenog

Aleksandra Prijović

 Mario Poje/Extra FM

Najveća regionalna zvijezda današnjice, Aleksandra Prijović, priprema spektakularan koncert u Dvorani Gripe u Splitu, koji će se održati 9. studenog. Nakon niza rasprodanih koncerata diljem regije i oduševljenja publike u svakom gradu, Aleksandra donosi svoju prepoznatljivu energiju i poseban glazbeni doživljaj splitskoj publici.

"Radujem se koncertu u Splitu. Znam koliko splitska publika voli glazbu i zabavu, i jedva čekam da zajedno pjevamo i stvaramo uspomene", poručila je regionalna zvijezda putem Extra FM-a.

Aleksandrini koncerti već su nadaleko poznati po savršenoj produkciji, scenskim efektima i energiji koju prenosi na publiku. Turneja "Od istoka do zapada" ruši rekorde i privlači tisuće obožavatelja diljem regije koji u glas pjevaju popularne hitove uključujući "Testament", "Za nas kasno je", "Legitimno", "Totalna anestezija", te brojne druge. Ništa manje ne očekuje se ni u Splitu.

Svaki njezin nastup donosi spoj vrhunske produkcije, dinamične scenografije i neponovljive atmosfere, zbog čega su Aleksandrini koncerti nešto o čemu se mjesecima ne prestaje pričati.

U Splitu publiku očekuje jedinstvena glazbena večer, uz iznenađenja i emocije koje će, kao i uvijek, biti na najvišoj razini. Ulaznice su u prodaji putem Eventim sustava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 11:59