BOMBA IZ BRAZILA

Adriana Lima pozirala fotografima pa šokirala zategnutim licem. Naš estetski stručnjak ima teoriju: ‘Pogledajte usnu‘

Manekenka se pojavila na premijeri filma The Thicket, fanovi je ponovi kritiziraju i komentiraju samo jedno: "previše botoksa i filera..."

Adriana Lima

 -/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Brazilska manekenka i nekadašnja Victoria‘s Secret anđelica Adriana Lima (43) u zadnje se vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti, a kada se to dogodi najčešće je riječ o filmskim premijerama gdje ju fanovi često kritiziraju zbog izgleda.

Tako se prošle godine našla na meti zlih komentara usmjerenih na izgled njezinog tijela jer nakon treće trudnoće nije bila mršava kao prije. Ljudi su se tada posebno obrušili na njezino lice koje je, činilo se, izgubilo svoje prepoznatljive linije. Manekenka se sada ponovno našla pod mikroskopom zbog toga, ali sada je riječ o drugoj krajnosti.

image

Adriana Lima

Jeffrey Mayer/mpi/capital Pictures/profimedia/Jeffrey Mayer/mpi/capital Pictures/profimedia

Lima se pojavila na premijeri filma The Thicket i ponovno iznenadila izgledom lica s vidno iskošenim očima i podignutim obrvama. Fanovi su primijetili kako joj cijelo lice izgleda previše zategnuto i nepomično no to nije prvi puta da su ju optužili i napali zbog pretjeranog korištenja botoksa i filera. Prisjetimo se na te im je kritike odgovorila objavivši fotografiju bez šminke.

"Lice umorne mame jedne tinejdžerice, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa... Hvala na brizi", napisala je tada u opisu iste.

Iz svijeta se modelinga „umirovila“ prije šest godina, a majka je troje djece, dvije kćeri Valentine (14) i Sienne (11) koje ima s bivšim suprugom srpskim košarkašem Markom Jarićem te jednog sina Cyana kojeg je dobila sa sadašnjim partnerom producentom Andreom Lemerom.

image

Adriana Lima, Andre Lemmers, Valentina, Sienna, Cyan

-/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

O „novom“ smo manekenkinom licu razgovarali i s doktorom Nikolom Milojevićem, estetskim liječnikom i vlasnikom Poliklinike Milojević.

„Mislim da je Andriana Lima predivna žena, ali da je na ovoj fotografiji malo ipak sve prenaglašeno. Pogledao sam njezin Instagram profili i oduvijek je imala posebne crte lica i te malo nakošene oči, ali sada mislim da je ipak malo pretjerala“, ustvrdio je liječnik.

Kako nam kaže na fotografijama joj je koža jako glatka i sjajna za što sigurno koristi razne tretmane, a čelo joj je u potpunosti „zaleđeno“ botoksom.

„Kad analiziramo lice te zečje okice koje je oduvijek imala sada su nekako još više naglašene. Ne mogu ustvrditi dali je to samo od botoksa ili je ipak imala neku operaciju. Izgleda podbuhlo kao da ima previše filera u obrazima i gornjoj usni koja je po mojem mišljenju prevelika“, nastavlja liječnik.

image

Adriana Lima

-/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Priznaje da manekenka liči na staru sebe, ali je njezin izgled sada naglašeniji, a smatra da je možda imala i face lifting od kojeg joj je lice sada prezategnuto.

„Osim tretmana koje sam spomenuo vjerujem da je koristila i neku aparaturu koja joj je zategnula lice. S takvim se mašinama možda i ne može pretjerati, ali ponavljam možda je tu izveden i kirurški lifting koji je ipak malo prenaglasio lice“, završio je.

image

Adriana Lima

Dave Starbuck/imago Stock&people/profimedia/Dave Starbuck/imago Stock&people/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 10:17