ŠOKIRALA SNIMKOM

Fatalna plavuša iz ‘Gospodina savršenog‘ više ne sliči sebi: ‘Podijelit ću s vama kroz što sam prolazila...‘

U nadolazećem razdoblju moj sadržaj nekome će pokrenuti želudac, a nekome nešto drugo, napisala je na Instagramu

Stankica Stojanović

 Screenshot/INSTAGRAM

Pobjednica treće sezone TV reality showa "Gospodin savršeni", Stankica Stojanović, na društvenim mrežama često objavljuje detalje iz svakodnevnog života, a sad je na Instagramu otkrila da je u posljednje vrijeme muče zdravstveni problemi.

- U nadolazećem razdoblju moj sadržaj nekome će pokrenuti želudac, a nekome nešto drugo. Odlučila sam podijeliti s vama kroz što sam prolazila godinu dana - napisala je 38-godišnja Stankica na Instagram Storyju, no ostala je i više nego tajanstvena jer nije dala čak ni naslutiti o čemu se zapravo radi. Ali objavila je video na kojem joj se vidi natečeno i izobličeno lice, što je odmah zabrinulo njezine pratitelje.

Inače, reality zvijezda, modna dizajnerica i vlasnica brenda Stankica Suits lani je u Sloveniji povećala grudi, a prije toga radila je korekcije na usnama, bila na tretmanu hijaluronom, a zatezala je i donju trećinu lica, liniju čeljusti te bradu.

Podsjetimo, atraktivna plavuša nakon showa ostala je u vezi s Tonijem Šćulcem, doktorom fizike iz Splita, no ljubav nije dugo potrajala.

- Sretna sam što sam imala priliku proživjeti sve ovo, ali ne bih ponavljala ništa slično - rekla je nedavno za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 10:24