USKORO KREĆE SHOW

Član žirija Masterchefa otkrio koji ‘trik‘ koriste on i njegove kolege: ‘Nemojte se čuditi...‘

U restoranu Maredo Stjepan Vukadin, Mario Mihelj i Goran Kočiš pripremali su slasne zalogaje i prenijeli djelič atmosfere iz poznate tv kuhinje

Stjepan Vukadin, Goran Kočiš i Mario Mihelj, Masterchef žiri, demonstrirali su novu sezonu kulinarskog showa.

 Vedran Peteh/Cropix

Uoči nove sezone MasterChefa, gastro televizijskog showa koji kreće u nedjelju, 15. rujna, na Novoj TV, ekipa poznatih kuhara je na predstavljanju nove sezone, u zagrebačkom restoranu Maredo, prezentirala neka od svojih omiljenih jela.

Na meniju su se našli slasni zalogaji Stjepana Vukadina, Marija Mihelja i Gorana Kočiša, trojca iz žirija koji će od sredine rujna ‘začiniti‘ ovaj TV spektakl.

Djelić atmosfere iz najpoznatije TV kuhinje otkrio nam je Mihelj, inače chef Mareda, koji nam je u razgovoru i prišapnuo da u pauzama snimanja, zasićeni od brojnih jela koje spremaju, znaju "skočiti" do obližnje trgovine po običan sendvič sa šunkom.

- Nemojte se tome čuditi. Pa nevjerojatno je velik broj jela koja moramo kušati na snimanju showa. Upravo zbog toga uzimamo i aktivni ugljen. Bez njega, ne znam kako bismo prošli, kroz smijeh je ispričao Mihelj koji se skupa sa Vukadinom i Kočišem veseli novim izazovima, živopisnim kandidatima i odabiru 24 najbolja.

image

Prezentirali su slasne zalogaje

Vedran Peteh/Cropix
image

Domaćin evente bio je restoran Maredo

Vedran Peteh/Cropix
image

Goran Kočiš

Vedran Peteh/Cropix
image

Mario Mihelj

Vedran Peteh/Cropix
image

Stjepan Vukadin

Vedran Peteh/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 11:52