ROMAN IMA NOVI CILJ

Bivši poluprofesionalni nogometaš u borbi protiv kilograma: ‘Želim biti dobar primjer sinu, bojim se za svoje zdravlje‘

Slavonac ima 39 godina, dolazi iz Sarvaša i vozi autobus u Osijeku, a najveća motivacija za prijavu u ‘Život na vagi‘ su mu sin i žena

Roman Husanović

 RTL

Kad je bivši poluprofesionalni nogometaš Roman Husanović ozlijedio koljeno i prestao igrati nogomet, počeo je dobivati na kilaži.

Slavonac ima 39 godina, dolazi iz Sarvaša i vozi autobus u Osijeku, a njegova najveća motivacija za prijavu u ‘Život na vagi‘ su sin i supruga, koji su jako zabrinuti za njegovo zdravlje.

„Ne mogu više trčati i igrati nogomet, želim skinuti kilograme i živjeti zdravije. Kad se pogledam u ogledalo, vidim jednog debelog čovjeka koji nije zadovoljan svojim izgledom. Bojim se za svoje zdravlje“, iskreno priznaje Roman koji ima veliki motiv uspjeti u gubljenju kilograma jer želi biti dobar primjer svome sinu.

image

Roman Husanović

RTL

„Moj je junak moj sin zato što nikad ne odustaje od svojih snova“, ponosno kaže Roman i dodaje kako je njegova malena obitelj vesela, druželjubiva, složna i njegova najveća podrška u svakom trenutku, pa tako i kad se odlučio prijaviti u novu sezonu showa.

„Sada sam spreman izboriti se za sebe“, kaže kandidat koji bi volio da ne vjeruje toliko ljudima jer ga je to često razočaralo u životu, no sada je čvrsto odlučio vjerovati da će sve napraviti kako bi u budućnosti bio puno mršaviji i zdraviji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:22