UŽIVAJU U LJUBAVI

Rakitić i njegova voljena Raquel objavili romantične fotke s luksuzne jahte, pao je i poljubac

Pozirali su na palubi u opuštenom izdanju, a pao je čak i poljubac

Ivan Rakitić i Raquel Mauri

 Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri uživaju na odmoru, a sada su se pohvalili romantičnim fotografijama s luksuzne jahte.

Pozirali su na palubi u opuštenom izdanju, a pao je čak i poljubac koji su dokumentirali na fotografijama podijeljenim na Instagramu.

"Prava ljubav", "Samo ljubav, moj najdraži par", "Lijepa obitelj", "Prava ste ekipa", "Raketa najbolji", "Predivno", glasili su samo neki od mnoštva oduševljenih komentara njihovih pratitelja.

Podsjetimo, strastvena Andalužanka osvojila ga je čim im se pogled prvi put susreo, u sudbonosnom kafiću u Sevilli. Ivan je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled, ali je Mauri nekoliko mjeseci nagovarao na prvi spoj.

”Bilo je to 2011. godine, ja sam tad imao 21. godinu. U Španjolsku smo stigli vrlo kasno, oko deset navečer. Sljedećeg jutra sam trebao potpisati za Sevillu. Sa mnom je bio moj brat. Večerali smo s nekim ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok‘ jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu”, rekao je Ivan ranije za The Players Tribune.

Nakon sedam mjeseci je Raquel odlučila otići na spoj s Ivanom, a nogometaš nije dugo čekao ni s prosidbom. Pred Raquel je kleknuo u jednom tapas baru, gdje je organizirao posebnu večeru za svoju tadašnju djevojku. Par se vjenčao nakon dvije godine veze. Prvo su imali građansko vjenčanje, a zatim i crkveno vjenčanje u Sevilli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 08:35