SJENE PROŠLOSTI

Pljušte reakcije na novu domaću TV seriju: ‘Što je ovo, svi govore književnim? A gluma na razini ‘Krv nije voda‘‘

Serija je prikupila i pozitivne rekacije, a kako se vama sviđa, otkrijte nam u anketi!

Serija Sjene prošlosti

 Rtl/

Marina Fernandez, Jelena Perčin, Dajana Čuljak i Ana Maras Harmander igraju glavne uloge u novoj RTL-ovoj seriji "Sjene prošlosti" koja je nastala kao remake turske serije "Osveta u štiklama". Turska se serija prikazivala od 2018. do 2020. godine, a radnja započinje zabavom u dvorištu vile koju prekida zločin.

Ono što je pravo iznenađenje kada su hrvatske televizijske serije u pitanju, "Sjene prošlosti" na društvenim su mrežama prikupile i pozitivne reakcije očito zadovoljnih gledatelja.

image

Dajana Čuljak, Marina Fernandez, Ana Maras Harmander i Jelena Perčin

Ranko Suvar/Cropix

"Sve pohvale za seriju. Sve je vrhunsko; gluma, scenariji, režija, produkcija...", "Mogu reći samo da sam se opako navukla na seriju", "Super serija, super glumci", "Meni je super. Drugačija od ovih do sad. Vrlo brzo se scene izmjenjuju tako da drže pažnju za razliku od dosadašnjih", "Gluma jest malo lošija, ali zanimljivi su, ne mogu reći. Ovo ima potencijala. Možda ispadne najbolja RTL-ova serija", neke su od prvih reakcija gledatelja na društvenim mrežama.

"Pogledao sam malo turski original, pa to je totalno preslikano sve, isto kadrovi, sve isto. Ali osim što mi je turska verzija dosadna, i nezanimljiva, čak mi se ova naša verzija i sviđa kakva god da je...", smatra jedan gledatelj. Naravno, osim pozitivnih komentara, mogu se naći i kritike, ponajviše na račun dramaturgije.

image

Sjene prošlosti

Maja Bota Štrbe Za Rtl/Maja Bota Štrbe Za Rtl

"Nažalost negledljivo, neuvjerljivo...", "Toliko usporena radnja da nije uopće za gledanje", "Očekivano loše. Odoh na konkurenciju", "Govore kao da recitiraju. Ako je za ovo potreban petogodišnji studij, onda ne znam. Gdje su vidjele da žene u svakodnevnoj komunikaciji ovako govore?", "Serija u kojoj svi govore književnim? Ne znam kad sam to zadnji put vidio. Ali, malo me to nervira. Daj mi neki kaj, nekog Zagorca ili Dalmatinca", "Ovo je gluma na razini ‘Krv nije voda‘. Majko sveta, pa bar da glumce potrefe ako ne mogu scenariste", žalili su se neki gledatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 08:19