‘PUTUJ I HVALA‘

Pamela Ramljak podijelila tužne vijesti, fanovi je obasuli riječima podrške: ‘Bio je početak mog novog razdoblja života...‘

Pratitelji su pisali poruke podrške, a među njima su bile i njezina kolegica iz Feminnema te Hana Hadžiavdagić Tabaković

Pamela Ramljak

 Vanesa Pandzic/Cropix

Pamela Ramljak, pjevačica grupe Feminnem, podijelila je na svom Instagramu s pratiteljima tužnu vijest pa otkrila tko je bio s njom u najtežem periodu života. Naime, pjevačica je podijelila tri fotografije svog kućnog ljubimca, psa Chewie.

"Ove male okice su se zauvijek zatvorile", otkrila je na početku svoje objave Ramljak. "Chewie je bio početak sretnog i novog razdoblja mog života. Udomila sam ga u razdoblju koje nijedna žena nikad ne bi trebala proći, ali on je definitivno pomogao u tranziciji, najviše mojih osjećaja vrijednosti. Moja prva fotka na Instagramu je upravo Chewie prije deset godina", podijelila je pjevačica.

Za kraj je dodala: "Volim te, mala mrvice, putuj, i hvala za svaki divni trenutak."

U komentarima su se odmah javili pratitelji s porukama podrške, a među njima su bile i njezina kolegica iz Feminnema Nika Antolos te voditeljica i novinarka Hana Hadžiavdagić Tabaković koja je i sama prošla kroz takav gubitak. "Moja iskrena sućut od srca… Prošla sam to prije godinu dana i znam koliko je teško", napisala je.

"Žao mi je, draga Pamela", "Ostaju uspomene, bio je poseban", "Drži se! Grlim te!", pisali su pratitelji u komentarima pružajući Ramljak podršku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 18:07