ZABAVLJA SE NA ODMORU

Nina Badrić snimila kako skače ‘na bombu‘ na Jelsi, odmah joj se javila Rozga, fanovi komentiraju samo jedno: ‘Spremna si...‘

Nina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira na luksuznoj jahti, dobiva samo pohvale

Nina Badrić uživa na Hvaru

 /Screenshot Instagram

Pjevačica Nina Badrić (52) vruće ljetne dane provodi odmarajuću u Jelsi na otoku Hvaru gdje ima i vlastitu kuću za odmor. Fotografije i avanture s ljetovanja dijeli na društvenim mrežama, a nedavna objava na kojoj pjevačica skače u more izazvala je niz komentara.

U opis fotografije pjevačica je stavila smajlić i emoji bombice koji aludira na vrstu skoka koje je izvela u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu. Objava je skupila preko 10 tisuća lajkova i cijeli niz komentara.

„...sačuvaj tu lipotu i dite u sebi uvik“, poručila joj je jedna pratiteljica.

„10/10. Možeš zasigurno na Olimpijske igre”, glasio je drugi komentar.

„Da ne znam da je NiNa, multitalentovana osoba, do bola, rekao bih da je fotomontaža, ali ljudi moji nije, ova dama bih, sada ovog trena, mogla učestvovati u takmičenju, u skokovima s tornja, na olimpijskim igrama, htjeli Vi to povjerovati ili ne!!!???“, našalio se jedan korisnik.

image

Nina Badrić uživa na Hvaru

/Screenshot Instagram

Pjevačica je danas objavila i fotografiju u malo „smirenijem“ izdanju na kojoj u šljokičavom kupaćem kostimu na jedno rame pozira stojeći na jahti. Pratitelji su ponovno pojurili u komentare ne bi li izrazili svoje oduševljene, a fotografiju su joj komentirali i drugi slavni kolege.

„A vidi ovu moju lipoticu”, napisala joj je pjevačica Jelena Rozga.

„Kako si lijepaaaaaaa, kakva iznutra takva i izvana“, poručila joj je jedna pratiteljica.

„Mogla bi i mene malo pozvati u goste na par dana“, našalio se pak jedan gospodin u komentarima.

Prisjetimo se Nina je nedavno u još jednoj Instagram objavi priznala za koga je napisala svoju poznatu pjesmu „Nek ti bude kao meni“, a iza svega stoji jedna emotivna priča.

„Ovu pjesmu napisala sam davne 2000 -te god dok sam jos bila mala i imala ljubavne jade. Uglavnom TAJ je bio sjajna inspiracija za mnoge pjesme koje su nastale ljubi ga majka! Moram priznati da i danas poneki stih napišem prisjećajući se bas takvog kao ti“, napisala je uz video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2024 09:08