NASTAVLJA UŽIVATI

Ni slomljena noga ne može joj ništa! Ivana Knoll okrenula leđa u mini kupaćem, nagnula se i poručila: ‘I dalje sam seksi‘

Knoll je nedavno objavila fotografiju u invalidskim kolicima i otkrila da je slomila nogu. Nije poznato kako se to točno dogodilo

Ivana Knoll

 Instagram/Ivana Knoll

Naša influencerica i DJ-ica Ivana Knoll nedavno je otišla na Mikonos gdje je ovih dana slomila nogu. Ubrzo je o svojoj ozljedi obavijestila pratitelje. Prvo je objavila fotografiju na kojoj pozira ispred bolnice u invalidskim kolicima, a onda i sa štakama i stabiliziranom potkoljenicom desne noge. Iako je ozlijedila nogu, to je nije spriječilo da nastavi uživati u ljetu.

image

Ivana Knoll

Instagram/Ivana Knoll

Sad je objavila niz fotografija na kojima je pozirala u ružičastom, izazovnom bikiniju kojim je naglasila sve svoje obline. Na fotografijama se držala za štake, a pokazala je i ortopedsku čizmu. "Slomljena lisna kost, ali još uvijek seksi", napisala je.

Oduševljeni pratitelji poželjeli su joj brz oporavak, a nanizali su i riječi pohvale zbog njene zavidne figure. "Brzo se oporavi, uvijek si seksi", "Predivna si", "Čak si i sa štakama seksi", pisali su joj.

Ivana je, dan prije nego što je pokazala slomljenu nogu, izazovno plesala u klubu. Objavila je snimke iz noćnog kluba na kojima je izvijala kukove u crnoj haljinici s brojnim prorezima.

image

Ivana Knoll

Instagram/Ivana Knoll
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 12:20