U OREBIĆU-SUNČANO!

Ne smeta joj titula najzgodnije doktorice: ‘Petra Meštrić pozirala u bikiniju, fanovi je zasuli komplimentima‘

Petra Meštrić javila se prvo iz Malog Stona, a zatim iz Orebića, uživa u godišnjem odmoru

Petra Meštrić

 Josip Moler/Cropix

Zgodna liječnica iz "Braka na prvu", Petra Meštrić pozirala je u prozirnoj, uskoj modnoj kombinaciji pored bazena pa snimke bez photoshopa objavila na Instagramu i pokazala zašto se uz nju često veže pridjev "zgodna". "Da i ja napišem -No photoshop needed (nije potreban photoshop)", napisala je u opisu objave Petra.

Petra je pozirala u zelenom kompletu koji se sastoji od gornjeg dijela kupaćeg kostima s tankim dugim rukavima te laganih hlača. Pozirala je tako da je sjedila, ležala i upijala zrake sunca. Naravno da je u komentarima dobila brojne komplimente. "Linija super!", "Ljepotica", "Izgledaš top", "Divna", samo su neke od reakcija pratitelja ove zgodne doktorice koja je javnosti postala poznata svojim angažmanom u domaćem televizijskom showu.

Inače, influencerica zadnjih dana objavljuje razne snimke kako uživa na moru, a prošloga je tjedna otkrila i da je na godišnjem. "Godišnji može službeno početi", napisala je tada Petra otkrivajući pratiteljima da se nalazi u Malom Stonu. Zadnjih nekoliko dana javlja se iz Orebića, a možda to nisu jedine destinacije koje će Petra posjetiti ovoga ljeta kako bi napunila baterije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 12:15