MARTIN ERLIĆ

Nakon povratka s Eura, vrijedni ‘Vatreni‘ vrijeme provodi u polju

Naš nogometaš je nekoliko puta rekao kako je i u djetinjstvu pomagao roditeljima u poljoprivrednim poslovima

Martin Erlić

 Vojko Basic/Cropix

Hrvatska reprezentacija je prije nešto više od tjedan dana odigrala svoju posljednju utakmicu na Euru 2024. Utakmica protiv Italije je završila rezultatom 1:1, što našim "Vatrenima" nije bilo dovoljno za prolaz. Nakon prvenstva su neki od reprezentativaca otišli na odmor na našu obalu, a Martin Erlić vrijeme provodi s obitelji kojoj pomaže u radovima na polju.

Na fotografiji je držao crvenu kantu odjeven u kratke hlače i majicu. Erlićeva obitelj u svom vlasništvu ima 500 stabala masline i višnje, polja puna mrkve, luka, češnjaka, boba i graška te 1000 trsova u vinogradu. Osim toga imaju i brojne životinje, ovce, svinje i kokoši.

image

Martin Erlić

Instagram/screenshot/

Martin je od djetinjstva naviknuo raditi poljoprivredne poslove, a više je puta rekao da mu to nikada nije bilo teško.

"Kada sam se rodio, moji su živjeli u štali. Bile su životinje u jednoj prostoriji i od njih nas je dijelio samo jedan zid. Bilo je jako teških trenutaka i skupljanje boca. Koliko danas samo Hrvata skuplja boce... Nije sramota, ali to nikada nisam rekao. Takve neke stvari volim inače zadržati za sebe. Otac me naučio da zadnjih 10 kuna podijelim s prijateljima. Uvijek mi je govorio da je bitno da me ljudi cijene, a ne da me pamte kao škrtu i sebičnu osobu. Uvijek pozdravljam svaku osobu, to radim iz poštovanja. Od čistačice u klubu pa do direktora. Išao sam vaditi krumpire. Oni me ne zamaraju s tim, ne žele da idem raditi s njima, ali ne mogu uživati dok oni rade. Uvijek se opustim kada idem dati ovcama jesti u štali. Mljackaju kad jedu, ali je opuštajuće", ispričao je u emisiji kod Roberta Knjaza.

Inače, Erlić nije odigrao niti minutu na ovogodišnjem Europskom prvenstvu te je bio jedan od četvorice reprezentativaca koje nismo imali priliku vidjeti na terenu.

image

Martin Erlić

Damir Skomrlj/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. srpanj 2024 22:30