NA FACEBOOKU

Matija Vuica uspjela vratiti hakirani profil preminulog Jurice Popovića: ‘Opet je s nama...‘

Ne možete zamisliti koliko mi to znači, poručila je dizajnerica Matija Vuica

Matija Vuica s fotografijom Jurice Popovića

 Tom Dubravec/Cropix

"Dragi ljudi, vraćen je profil mog Jurice", tim je riječima započela svoju novu objavu dizajnerica Matija Vuica, koja već neko vrijeme muku muči s hakerima na Facebook profilu njezina pokojnog supruga Jurice Popovića.

"Ne možete zamisliti koliko mi to znači. Hvala ti, Ivica Skoko, što si me uputio na pravi put i svima koji su pomogli. Sada mogu nastaviti objavljivati njegove radove, spotove i pjesme koje mi je ostavio u nasljeđe, posebno novi album koji je u cijelosti pripremio, a dragi Mihael Blum, njegov dugogodišnji suradnik, pomoći će mi da ga privedem kraju... Tu je opet s nama...", napisala je Vuica.

Podsjetimo, glazbenik je priminuo u prosincu prošle godine nakon kratke i iznenadne bolesti, a imao je 65 godina. Par je bio zajedno dugih 45 godina, a upoznali su se i zaljubili u Metkoviću, odakle su oboje rodom.

Prošlog se mjeseca Vuica požalila da je netko hakirao Popovićev profil na Facebooku te zatražila javno pomoć.

"Vi Ne-ljudi, koji ste ukrali profil mog Jure i tako mi oduzeli i tu zadnju utjehu i tračak radosti, želim vam samo isto, ni manje ni više nego istu tugu koju ste mi nanijeli. Molim za pomoć vas koji ste imali isto iskustvo i unaprijed zahvaljujem", napisala je tada. Srećom, profil je sada vraćen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 19:55