UŽIVAJU U LJETU

Mateo Kovačić podijelio fotografije sa trudnom suprugom Izabel: ‘Kakav par!‘

Par se vjenčao 2017. godine pa 2020. dobio sina Ivana, a sada očekuju još jedno dijete

Mateo i Izabel Kovačić

 Instagram/Mateo Kovačić/

Nogometaš Mateo Kovačić podijelio je sa svojim pratiteljima na Instagramu niz fotografija na kojima uživa sa suprugom Izabel u ljetu. Već je poznato da naš reprezentativac ljetuje s obitelji u Hrvatskoj, a poznato je i to da par očekuje prinovu, što se vidi na jednoj od objavljenih fotografija.

Lijepa je Izabel pokazala svoj trudnički trbuščić, a vijest o dolasku prinove objavili su uoči početka Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj. Kao što znamo, par se vjenčao 2017. godine u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima gdje su se upoznali - Izabel je pjevala u zboru, a Mateo je bio ministrant.

Par ima sinčića Ivana koji se rodio 2020., a sada očekuju još jedno dijete. "Uživamo u posljednjim trenucima ljeta", napisao je Mateo u opisu svoje posljednje objave. U komentarima su se javili i brojni slavni sa scene, a među njima i pjevačica Nina Badrić koja je napisala: "Ljepote na kvadrat."

Komentirao je i Mateov suigrač iz Manchester Cityja, Jack Grealish. "Imaš li ti to novog stilista?? Sviđaju mi se modne kombinacije", napisao je pa prikupio brojne simpatije obožavatelja tako da na svom komentaru ima preko 500 oznaka sviđanja. "Kakav par", "Najslađi par", "Prekrasna obitelj", "Uživajte", "Najbolji", samo su neke od reakcija obožavatelja u komentarima.

Par je prethodno uživao u ljetovanju s nogometašem Lukom Modrićem, inače krsnim kumom sina Ivana, i njegovom obitelji. Mateo je objavio nekoliko fotografija s odmora na kojima je pozirao sa suprugom Izabel i sinom Ivanom te Lukom i njegovom suprugom Vanjom. Objavu su ubrzo prenijeli mediji, a fotografije su prikupile brojne simpatije obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 10:05