‘NAŠ PRVI...‘

Mate Rimac posvetio emotivnu objavu posebnoj osobi: ‘Postao je dio obitelji‘

Poduzetnik je nedavno predstavio novi automobil, a ranije se našao u centru pozornosti zbog razvoda od supruge

Mate Rimac

 Damir Krajac/Cropix

Mate Rimac, poduzetnik i jedan od najuspješnijih Hrvata, nedavno je predstavio novu Neveru na automobilskom događaju "The Quail: A Motorsports Gathering". Automobil nosi ime Nevera R, a nakon uspješnog predstavljanja novog auta se na društvenim mrežama prisjetio svog prvog kupca.

image

Mate Rimac i Paul

Instagram

Rimac je na Instagramu objavio fotografiju s Paulom i posvetio mu emotivnu objavu. "Naš prvi kupac, Paul. Ušao je u tvrtku kad nas je bilo pet i prošao s nama cijeli put sve do danas. U tom procesu postao je dio obitelji. O tome se radi - ne kupujete samo automobil. Postajete dio nečega, dio avanture", napisao je u svojoj objavi.

Osim što je poznat po svojim poduzetničkim pothvatima, Rimac se nedavno našao u centru pozornosti zbog iznenadnog razvoda od supruge Katarine Lovrić. Par se razveo nakon tri godine braka.

image

Mate Rimac i Katarina Lovrić

Marko Todorov/Cropix

"Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci", rekli su ranije izvori za Slobodnu Dalmaciju.

Mate i Katarina vjenčali su se u svibnju 2021. godine u Splitu, a crkvena ceremonija je bila u srpnju iste godine u Livnu, odakle su oboje rodom. U Livnu su se i upoznali 15 godina prije vjenčanja, a u vezi su bili šest godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 19:47