SKLADNI PAR

Majin Nenad zaljubljen je kao i prvog dana: ‘To je taj pogled kad me ne vidi cijeli vikend‘

Par je uživao na Vuglec Bregu, a zaljubljeni Nenad ne skida osmijeh s lica u društvu svoje drage

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

 Marko Todorov/Cropix

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov i ljeto je provodila radno, a s vremena na vrijeme pronašla bi vremena i za malo uživanja sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom. No, čini se da joj je ovaj vikend bio radni pa supruga nije stigla puno vidjeti.

"To je taj pogled kad me ne vidi cijeli vikend", napisala je u opisu njihove zajedničke fotografije koju je podijelila na društvenim mrežama, a na kojoj pjevačica opušteno sjedi u krilu svoga voljenog supruga, s čašom vina u ruci. Par je uživao na Vuglec Bregu, a zaljubljeni Nenad ne skida osmijeh s lica u društvu svoje drage.

Par je inače poznat po skladnom odnosu, a svaki slobodni trenutak nastoje provoditi u društvu svog preslatkog sinčića. Ipak, zgodni mama i tata uspiju pronaći i vremena samo za sebe pa Maja svoje pratitelje na društvenim mrežama zna počastiti i njihovim fotografijama iz večernjih izlazaka u restorane.

Podsjetimo, popularna pjevačica i poduzetnik zaljubili su se 2017., vjenčali u svibnju 2019. Nenad ju je zaprosio nakon samo pet mjeseci veze, dok su bili na Maldivima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 09:24