NAJTEŽI DANI

Lana Klingor Mihić: Život nije Instagram. Imam osjećaj da ova količina tuge koju nosim nikad neće proći!

‘Prošla sam i preživjela svašta, ali ovo je neki novi level koji ne znam hendlat. A život nemilosrdno ide dalje‘, rekla je Lana Klingor Mihić

Lana Klingor Mihić

 Goran Sebelic/Cropix

Iako na društvenim mrežama svakodnevno dijeli lijepe trenutke, bivša pjevačica, danas uspješna PR-ovka, kuharica, uzgajivačica pasa, Lana Klingor Mihić, otkrila je da u privatnom životu prolazi kroz jako teško razdoblje.

Lana je na Instagramu, naime, objavila fotografiju ispred "Odjela za demencije", pa dala naslutiti da se netko vrlo blizak njoj bori s ovim teškim stanjem.

image

Objava Lane Klingor Mihić

Lana Klingor MihiĆ/Instagram

"Život nije Instagram. Imam osjećaj da količina tuge koju nosim u sebi posljednjih 10 mjeseci neće nikad proći. I ne znam kako da se nosim s tim. Prošla sam i preživjela svašta, ali ovo je neki novi level koji ne znam hendlat. A život nemilosrdno ide dalje. Mama sam, supruga, posao ide... A u meni sve stoji", napisala je Lana i dočarala stanje koje mnogi prolaze, koji u svojim obiteljima imaju ovakvu situaciju. Oni je itekako razumiju.

Lana Klingor Mihić u jednoj je prigodi objavila fotografiju sa svojom majkom Sonjom, te u opisu uz nju navela i rečenicu "sustigao ju je Parkins". Odnosi li se ova teška situacija o kojoj je Lana danas progovorilaa na nju ili nekog drugog člana obitelji, nije precizirala.

Tada je uz ovu fotografiju navela:

"Najnježnije su ruke moje majke! Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može.

Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0. a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata", navela je tada Lana Klingor Mihić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 21:46