VANNINA LAURA

Kontroverzna zvijezda ‘The Voicea‘ snimila spot u psihijatrijskoj ustanovi: ‘Nitko ne zna kako se natjecatelji osjećaju‘

Laura je na društvenim mrežama vrlo popularna, broji sveukupno čak 60 tisuća pratitelja

Laura Sučec

 foto Dario Njavro/Hrt/

Laura Sučec, poznatija kao laurakojapjeva, objavila je svoju prvu pjesmu nakon pojavljivanja u zadnjoj sezoni pjevačkog showa "The Voice Hrvatska". Pjesma se zove "labirint", a nastala je u suradnji s HEKSAGONOM. Glazbu i tekst potpisuje sama, a također je zaslužna i za režiju glazbenog videospota.

Riječ je o kontroverznom spotu koji je smješten u psihijatrijskoj ustanovi, a sama je pjesma ispovijest nakon showa. "Nitko ne zna kako se natjecatelji osjećaju. Moj ‘labirint‘ nije samo pjesma. On govori o svemu što svaka osoba izložena javnosti i medijskoj pažnji prolazi", rekla je pjevačica.

Laura je, osim po svojim pjevačkim vještinama i uspjehu u showu, poznata po svom provokativnom ponašanju na društvenim mrežama gdje ju prati sveukupno 60 tisuća pratitelja. Podsjetimo, mlada je pjevačica bila u Vanninom timu i ispala pred sam kraj pjevačkog showa. Dalje je, umjesto Laure, prošao Sergej Božić, ali u konačnici je pobijedio Martin Kosovec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. srpanj 2024 13:34