ZABAVAN VIKEND

Ivana Knoll slavi rođendan: Objavila fotografiju iz djetinjstva, a družila se i s dečkima iz legendarnog benda

Naša influencerica i DJ-ica iza sebe ima uspješnu godinu, a iz dana u dan nastavlja nizati velike uspjehe

Ivana Knoll 

 Nick Potts/Pa Images/Profimedia

Hrvatska influencerica, DJ-ica i "vatrena" navijačica Ivana Knoll slavi svoj 32. rođendan. Uoči svog posebnog dana je Ivana nastupala na festivalu Glücksgefühle u njemačkom gradu Hockenheim, a družila se i s nekim poznatim zvijezdama.

Na Instagramu se pohvalila time da je upoznala dečke iz legendarne skupine Backstreet Boys. "Hvala što ste me primili", napisala je ona uz fotografije na kojima je pozirala s Nickom Carterom i A.J. McLeanom. Podijelila je i video s njihovog nastupa na koji je stigla u izazovnoj modnoj kombinaciji.

Knoll je nosila crnu usku majicu u kojoj je naglasila grudi te crne, "vruće" hlačice. Unatoč tomu što je nedavno slomila lisnu kost, Ivana se brzo oporavila pa je tako zaplesala na koncertu u visokim crnim čizmama. Sve je iskombinirala s crnim mrežastim najlonkama.

Svoj je rođendan obilježila i fotografijom iz djetinjstva. Objavila je fotografiju sebe kao bebe te napisala: "Sretan rođendan ovoj šefici. Želim zahvaliti sebi na još jednoj uspješnoj godini. Živjeli!" Njezini su joj pratitelji napunili komentare lijepim željama i čestitkama za rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 12:20