UŽIVALI NA ODMORU

Hrvatski glumac ne skriva da je opet zaljubljen: Pozirao s atraktivnom stomatologinjom, na plaži razmjenjivali poljupce

Naš glumac je početkom godine prekinuo s našom kantautoricom, a sada ponovno ljubi i ponosno pokazuje svoju novu djevojku

Miran Kurspahić s djevojkom Elijom

 Instagram

Hrvatski kazališni redatelj, glumac i glazbenik Miran Kurspahić više ne skriva koliko je zaljubljen u novu djevojku Eliju Paljetak. Par je ovih dana ljetovao na Visu, a Miran je objavio njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Na njima su pozirali zagrljeno, a razmijenili su i poljubac. Nakon odmora na Jadranu, par je posjetio i Sarajevo, a sudeći prema fotografijama, odlično su se zabavili.

Kako piše Story, Miran i Elia su u vezi već nekoliko mjeseci. Ona je trenutno zaposlena kao specijalistica dječje stomatologije u jednoj stomatološkoj klinici u Zagrebu. Paljetak je pohađala Prirodoslovno-matematičku gimnaziju u Rovinju, a potom je upisala Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom studija je radila u privatnoj stomatološkoj poliklinici.

Samozatajna Elia na Instagramu ima zaključan profil, a prati ju 300 ljudi. Prvu je fotografiju s Elijom naš glumac objavio krajem srpnja. Uz fotografiju je napisao poduži opis u kojem je, među ostalim, napisao: "Zacjeljivanje prvenstveno dolazi iznutra, ali ponekad se dvije napuknute stvari spoje i nadopune kako bi popravile i stvorile jednu cjelovitu. Ne postoje savršeni partneri, samo smirujuća spoznaja kako te netko može voljeti i trebati, baš takvog okrhnutog kakav jesi."

Kurspahić je početkom godine prekinuo s hrvatskom kantautoricom Mirnom Škrgatić, što je ona potvrdila za Story. "Miran i ja smo se razišli početkom godine, sporazumno, u prijateljskim odnosima. Razlozi ostaju među nama. Međusobno se iznimno cijenimo i poštujemo, kako to i dostoji nakon godina zajedničkog života", ispričala je. U vezi su bili četiri godine, a surađivali su i poslovno. On je glumio u njezinim glazbenim spotovima, a ona je radila kostime za njegove predstave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 16:49