ZAJEDNIČKI ŽIVOT

‘Gospodin Savršeni‘ progovorio o izazovima u braku: ‘Radimo na tome da nas ništa ne udalji‘

Mijo i Ariana u nedjelju su proslavili prvu godišnjicu braka, a sad se prisjetio njihovog vjenčanja

Mijo i Ariana

 Instagram/

Mijo Matić, kojeg javnost zna iz druge sezone showa "Gospodin Savršeni", prošle se godine vjenčao s flautisticom Arianom Piknjač Matić. Par je u nedjelju proslavio prvu godišnjicu braka, a tijekom tih godinu dana su se susreli s brojnim birokratskim izazovima. Inače, Ariana je rođena u Australiji, a onda se s 14 godina preselila u Sarajevo. O njihovom braku i izazovima je Mijo pričao za RTL.

"Zbog nastupa i turneja po svijetu često nailazimo na nelogična pravila i papirologiju. Čega god se primiš, drugačija su pravila. No dobro, usprkos svim vanjskim izazovima, radimo na tome da nas ništa ne udalji jedno od drugoga. To je naše zajedničko sazrijevanje i test snage ljubavi", rekao je on.

Par se prvo vjenčao kod matičara, a onda su proslavili ulazak u bračne vode uz svoje obitelji i prijatelje.

"Bilo je prekrasno! Kratko i slatko, u društvu kumova, ali s jakim osjećajem ozbiljnosti i uzbuđenja. Shvatio sam da ovo nije nešto s čim se šali ili pristupa olako, jer se zakonski obvezujemo pred institucijama. Taj trenutak mi je donio svijest o važnosti tog koraka i ozbiljnost situacije i uzbuđenje za sve što slijedi u novom periodu u životu", rekao je on. Istaknuo je i da mu je vjenčanje pred obitelji i prijateljima bilo emotivnije od onog kod matičara.

"Oboje smo jako vezani uz obitelj, pa je za nas bilo posebno imati tih pedesetak najbližih ljudi s nama. Bilo je puno suza radosnica, ali najviše mi se urezalo u pamćenje kad je njezin tata predao svoju prvorođenu kćer meni, kao i moj govor koji sam napisao iz srca, bez ičije pomoći, pritom mislim i na ovu umjetnu inteligenciju danas. Taj trenutak bio je najiskreniji i najranjiviji u mom životu", dodao je Mijo.

Inače, supružnici su se upoznali preko društvenih mreža, a nakon dužeg dopisivanja je Matić posjetio svoju današnju suprugu u Sarajevu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:29